Powered by Smartsupp Tablethoes voor kinderen - Case2go.nl
Menu
EUR
Tablethoes voor kinderen

Tablethoes voor kinderen

Door: Auke-Jan Buwalda Reacties: 0

Tablethoes voor kinderen 

Als ouder wil je natuurlijk de beste bescherming voor je tablet tegen krassen en schade. Kinderen kunnen veilig spelen met de tablet door deze schokbestendige tablet hoes van Case2go. De robuuste tablet hoes is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Ook zit er een extra groot handvat aan de hoes waardoor deze eenvoudig te gebruiken is voor kinderen.

Kenmerken van de kidscover

De schokbestendige hoes is speciaal gemaakt voor kinderen. Deze hoes is gemaakt van Eva schuim. Dit materiaal is supersterk, maar erg licht in gewicht. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld Crocs sandalen. Dit materiaal is milieuvriendelijk en bevat geen gevaarlijke stoffen. Extra veilig voor je kind!

Het handvat is op meerdere manieren te gebruiken. Het handvat kan natuurlijk gebruikt worden om de tablet veilig mee te nemen maar ook om de tablet neer te zetten. Zo kan de hoes zowel staand verticaal als liggend horizontaal gebruikt worden. Op deze manier heeft je kind altijd een ergonomische houding als hij of zij naar het scherm kijkt. Wat natuurlijk erg belangrijk is, omdat kinderen steeds meer gebruik maken van mobiele apparaten. Hierdoor bevorder je de gezondheid en groei van je kind.

Voor welke merken zijn deze kidscovers?

De tablethoes is speciaal ontwikkeld voor kinderen en biedt zeer goede bescherming en optimaal gebruiksgemak. De hoezen zijn toestel specifiek en speciaal op maat gemaakt. Je vindt voor de meeste merken deze hoezen, zoals Apple, Samsung, Lenovo en Huawei. Kijk altijd goed naar het modelnummer van je tablet, voordat je een kidscover besteld. Deze vind onder instellingen > over deze tablet. Bekijk voor de instructie onze handleiding voor Android tablets of onze handleiding voor iPads.

 

Ben je op zoek naar grotere aantallen tabletcases voor kinderen?

Op zoek naar hoezen voor een school, kinderopvang of andere instelling? Dan kun je terecht bij onze zakelijke website Cover2day! Cover2Day is de specialist op het gebied van telecom en tablet accessoires en richt zich voornamelijk op retailerrs, resellers, scholen en overheidsinstellingen. Met ruim 6000 producten hebben we altijd de nieuwste hoezen en accessoires in huis. Heb je verder vragen of wil je een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op! 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »