Gordelhoes of beschermer nodig?

3
Je autogordel is cruciaal voor je veiligheid. Echter, deze hoeft niet altijd comfortabel te zijn. Gelukkig los je dit heel gemakkelijk op met één van onze gordelbeschermers!
Lees meer
Sorteren op:

Gordelbeschermer voor je auto

Veiligheid en comfort is van groot belang, terwijl je onderweg bent. Een vervelend zittende gordel is daarom niet de bedoeling en kan ontzettend afleidend zijn. Gelukkig is hier een oplossing voor, namelijk: de gordelbeschermer! De gordelbeschermer is een hoes die je eenvoudig om je gordel heen plaatst. Deze hoes is gemaakt van zachte en comfortabele materialen. Hierdoor zit je gordel een stuk beter en heb je meer comfort en veiligheid onderweg!

Gordelhoes

De gordelbeschermer noem je ook wel een gordelhoes. Het is een cover die je gemakkelijk om de gordel heen schuift. Door middel van klittenband kun je de hoes vastzetten en wanneer nodig weer los halen. De hoes blijft zeer goed zitten en ziet er stoer uit. Je kunt de gordelhoezen in diverse kleuren krijgen. Er is dus altijd ééntje die bij jou en het interieur van je auto past!

Gordelhoes voor je kind

Wanneer je een kind mee neemt in je auto heb je meestal een probleem. Een (kleiner) kind past namelijk niet goed in de gordel en dat is vervelend en onveilig. Omdat de gordel hoger zit dan de bedoeling is, snijdt de gordel al snel in de keel of het gezicht van het kind. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Je lost dit gelukkig eenvoudig en slim op met deze gordelhoes voor je kind. 

Stoere auto accessoires - Gordelbeschermer

Je hebt vaak weinig invloed op het interieur van je auto. Vooral bij een occasion. Gelukkig kun je door middel van deze gordelbeschermer de auto toch helemaal eigen maken. Er zijn diverse gordelhoezen en andere accessoires verkrijgbaar om zo je eigen draai te geven een jouw auto! Kort samengevat: De Gordelbeschermer is perfecte accessoire voor je auto. De hoes voor je gordel ziet er stoer uit, is extra comfortabel en zorgt voor een hogere veiligheid. 

iDEAL Afterpay Bancontact Maestro Paypal Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »