Tablet blog Case2go

Waarom je een autolader nodig hebt!

  • Geplaatst op
  • Door Mathijs
  • 0
Waarom je een autolader nodig hebt!


Iedereen heeft wel eens dat je in de ochtend in de auto stapt met een lege telefoon. Daarom is het bijna essentieel om een telefoonoplader in je auto te hebben. Dat is super handig! Dan hoef je nooit meer met een lege telefoon de weg op en kun je tijdens de reis je smartphone gebruiken. Bijvoorbeeld navigeren en muziek luisteren.

Wat is Samsung Kids Mode en hoe werkt het?

Wat is Samsung Kids Mode en hoe werkt het?

Zitten jou kinderen graag op je tablet en/of telefoon maar vertrouw je dit niet omdat je bang bent dat je kind per ongeluk dingen zal gaan verwijderen of berichten naar je vrienden sturen? Als dit het geval is kan Samsung Kids Mode de oplossing voor jou bieden. Met deze app bepaal jij namelijk welke apps je kind wel en niet mag gebruiken

Koppelen van een Bluetooth toetsenbord

  • Geplaatst op
  • Door Anne Veenstra
  • 1
Koppelen van een Bluetooth toetsenbord

Voordat je met een Bluetooth apparaat, zoals een toetsenbord, kunt werken moet je het apparaat koppelen aan je tablet. In deze blog wordt dit proces uitgelegd. Let op: het koppelen van een toetsenbord gaat vaak net iets anders dan een standaard Bluetooth apparaat. Lees de volgende instructies dus ook als je al ervaring hebt met het koppelen van andere Bluetooth apparaten.

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »