Tablet blog Case2go

Tablethoes voor kinderen

  • Geplaatst op
  • Door Auke-Jan Buwalda
  • 0
Tablethoes voor kinderen

Steeds meer kinderen maken gebruik van een tablet. Dit kan zijn voor school of ontspanning in de vrije tijd. Als ouder wil je natuurlijk optimale bescherming voor de tablet. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat de tablet valt. Daarom biedt Case2go voor een groot aantal tablets schokbestendige kinderhoezen aan. Deze beschermen je tablet tegen krassen en schade en zien er ook nog eens mooi uit!

Hoe plaats ik mijn screenprotector?

Hoe plaats ik mijn screenprotector?

Een screenprotector is een must voor iedereen met een tablet of mobiel. Het beschermd je toestel tegen kras, val en stootschade. Maar hoe plaats je nou correct een screenprotector op je toestel? In deze blog kom je er achter met behulp van handleidingen en video's. Zo plaats je nooit meer verkeerd een screenprotector op je toestel!

Welke e-reader heb ik?

Welke e-reader heb ik?

Veel hoezen die wij verkopen op de webshop voor e-readers zijn toestel specifiek en dus perfect op maat gemaakt voor jouw toestel. Er worden soms fouten gemaakt bij het bestellen, omdat mensen het modelnummer van hun e-reader niet weten. Of simpelweg niet weten waar ze die kunnen vinden. Het is dus erg belangrijk om het modelnummer van je e-reader op te zoeken en aan de hand daarvan jouw perfecte hoes uit te kiezen.

Welke Android tablet heb ik?

  • Geplaatst op
  • Door Anne Veenstra
  • 0
Welke Android tablet heb ik?

Veel van de tablet hoezen in onze webshop zijn toestel specifiek. Dit betekend dat veel hoezen op maat zijn gemaakt voor specifiek toestel. Om te bepalen welke hoes geschikt is voor jouw tablet dien je vooraf te controleren of het model- en/of type nummer overeen komt. Ontdek hier welk model- typenummer jouw toestel heeft.

Welke iPad heb ik?

Welke iPad  heb ik?

Veel hoezen die wij verkopen op de webshop voor de iPad zijn toestel specifiek en dus perfect op maat gemaakt voor jouw toestel. Er worden soms fouten gemaakt bij het bestellen omdat mensen het modelnummer van hun iPad niet weten. Of simpelweg niet weten waar ze die kunnen vinden. Het is dus erg belangrijk om het modelnummer van je iPad op te zoeken en aan de hand daarvan jouw hoes uit te kiezen.

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »