Tablet blog Case2go

Welke e-reader heb ik?

Welke e-reader heb ik?

Veel hoezen die wij verkopen op de webshop voor e-readers zijn toestel specifiek en dus perfect op maat gemaakt voor jouw toestel. Er worden soms fouten gemaakt bij het bestellen, omdat mensen het modelnummer van hun e-reader niet weten. Of simpelweg niet weten waar ze die kunnen vinden. Het is dus erg belangrijk om het modelnummer van je e-reader op te zoeken en aan de hand daarvan jouw perfecte hoes uit te kiezen.

Welke Android tablet heb ik?

  • Geplaatst op
  • Door Anne Veenstra
  • 0
Welke Android tablet heb ik?

Veel van de tablet hoezen in onze webshop zijn toestel specifiek. Dit betekend dat veel hoezen op maat zijn gemaakt voor specifiek toestel. Om te bepalen welke hoes geschikt is voor jouw tablet dien je vooraf te controleren of het model- en/of type nummer overeen komt. Ontdek hier welk model- typenummer jouw toestel heeft.

Welke iPad heb ik?

Welke iPad  heb ik?

Veel hoezen die wij verkopen op de webshop voor de iPad zijn toestel specifiek en dus perfect op maat gemaakt voor jouw toestel. Er worden soms fouten gemaakt bij het bestellen omdat mensen het modelnummer van hun iPad niet weten. Of simpelweg niet weten waar ze die kunnen vinden. Het is dus erg belangrijk om het modelnummer van je iPad op te zoeken en aan de hand daarvan jouw hoes uit te kiezen.

5 cadeau tips voor hem en haar!

  • Geplaatst op
  • Door Auke-Jan Buwalda
  • 0
5 cadeau tips voor hem en haar!

Elk jaar is het weer een opdracht om het perfecte cadeau voor jouw partner te vinden. Gelukkig hebben wij de beste producten uitgekozen voor die speciale persoon in je leven. Alle geselecteerde producten zijn ook handig in het dagelijks leven. Dat is toch veel leuker dan een doosje chocolade!

Waarom je een autolader nodig hebt!

  • Geplaatst op
  • Door Mathijs
  • 0
Waarom je een autolader nodig hebt!


Iedereen heeft wel eens dat je in de ochtend in de auto stapt met een lege telefoon. Daarom is het bijna essentieel om een telefoonoplader in je auto te hebben. Dat is super handig! Dan hoef je nooit meer met een lege telefoon de weg op en kun je tijdens de reis je smartphone gebruiken. Bijvoorbeeld navigeren en muziek luisteren.

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »