Nokia hoesje kopen? Selecteer hier je toestel:

Alle Nokia hoesjes, cases & covers in één overzicht! Selecteer je toestel en bekijk alle hoesjes en accessoires die geschikt zijn voor jouw smartphone.
Lees meer

Bescherm je smartphone met een Nokia hoesje

Nokia staat dankzij de populaire Nokia 3310 bekend als degelijk en onverwoestbaar. Maar wist je dat er ook veel Nokia smartphones zijn? Nokia heeft een beetje een turbulente geschiedenis achter de rug. Voor het smartphone-tijdperk was Nokia één van de marktleiders, en stond bekend om bijvoorbeeld de lange accuduur van zijn toestellen. Ook de robuuste behuizingen waren echt het handelsmerk en zelfs tot op de dag van vandaag is de 'onverwoestbare' Nokia 3310 nog mateloos populair, vandaar dat er een vernieuwde versie is uitgebracht in 2017. 

Toen de smartphones hun intrede deden in de telefoonmarkt, was Nokia er eigenlijk niet op tijd bij. Afgelopen jaren werkten ze er hard aan om marktaandeel terug te krijgen. Zo hebben ze de afgelopen jaren een diverse telefoons op de markt gebracht. Dit deed Nokia met succes waardoor er steeds nieuwe modellen bij kwamen. De toestellen die ze uitbrachten zijn namelijk van dezelfde kwaliteitsstandaard als die van de 'grotere' merken, en dat belooft veel voor de toekomst!

Nokia hoesje kopen?

Om je nieuwe telefoon te beschermen tegen val- stoot en krasschade is het raadzaam om gebruik te maken van een Nokia telefoon hoesje. Met een beschermd Nokia hoesje van Case2Go hoef je je niet meer druk te maken over de veiligheid van je nieuwe smartphone. Om je nieuwe telefoon optimaal te beschermen is het raadzaam gebruik te maken van een toestel specifieke hoes. Dit bekend dat het smartphone hoesje opmaat is gemaakt voor jouw toestel. Hierdoor sluit de hoes perfect aan bij de afmetingen van je toestel. Met een toestel specifieke hoes blijven alle knoppen, aansluiten en camera vrij waardoor je de telefoon bijna nooit uit de hoes hoeft te halen. 

Bescherm het display

Om je smartphone optimaal te beschermen is alleen een Nokia hoesje niet genoeg. Er zijn tal van mogelijkheden om je telefoon tegen werkelijk alles te beschermen. Eén van de meest voorkomende beschermmiddel (naast een telefoon hoesje) is een screenprotector. Een screenprotector is een beschermplaatje van glas of plastic die je op het display van je smartphone plakt. Hierdoor is ook het beeldscherm van je smartphone optimaal beschermd tegen val, kras en stootschade. Wanneer de screenprotector toch kapot gaat door een val of wanneer er een kras in ontstaat haal je eenvoudig de screenprotector van het scherm en plak je er een nieuwe op. 

Welk Nokia heb ik?

Je kunt het type of model van jouw Nokia smartphone achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  • Open de "Instellingen" of "Settings" app.
  • Scroll helemaal naar beneden en klik op "Info telefoon" of "About phone". Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op "Systeem" klikken voordat je de optie "Info telefoon" of "About phone" ziet staan.
  • Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan.
  • Zoek jouw model in het bovenstaande overzicht en klik deze aan om alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken.

 

Vergelijkbare telefoonhoesjes

 

Wat mag je van ons verwachten?

Case2go biedt een breed assortiment functionele, stijlvolle en beschermende Nokia hoesjes. We vinden het erg belangrijk dat de producten die wij verkopen van goede kwaliteit zijn en voldoen aan jouw wensen. Elk Nokia hoesje dat we verkopen is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je telefoon optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet het hoesje niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren

Staat jouw toestel er niet tussen of heb je een aanvullende vraag over een Nokia hoesje? Neem dan contact met ons op.

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »