Welke Android tablet heb ik?

Welke Android tablet heb ik?

Veel van de tablet hoezen in onze webshop zijn toestel specifiek. Dit betekend dat veel hoezen op maat zijn gemaakt voor specifiek toestel. Om te bepalen welke hoes geschikt is voor jouw tablet dien je vooraf te controleren of het model- en/of type nummer overeen komt. Ontdek hier welk model- typenummer jouw toestel heeft.

Android

Om je tablet optimaal te beschermen is het raadzaam een hoes te kiezen die specifiek op maat is gemaakt voor een bepaald toestel. Veel van de tablet hoezen in onze webshop zijn toestel specifiek. Dit betekend dat veel hoezen op maat zijn gemaakt voor specifiek toestel. Om te bepalen welke tablet hoes geschikt is voor jouw tablet dien je vooraf te controleren of het model- en/of type nummer overeen komt. Aan de hand van onderstaande afbeelding kan worden opgemaakt welk modelnummer jouw tablet heeft. 

Stap 1   Ga naar "Instellingen" in het startscherm
Stap 2   Kies vervolgens het tabblad "Over dit toestel"
Stap 3   Onder "Modelnummer" staat je type nummer

 

Android Toestel informatie

Het scherm (bovenstaande afbeelding) kan per Android versie verschillen. Gebruik het model- of typenummer bij het kiezen van de juiste tablet hoes. Selecteer het merk en type en kijk welke hoezen er voor jouw tablet beschikbaar zijn.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »