Oppo screenprotector nodig? selecteer je toestel

14
Bescherm je tablet/telefoon optimaal tegen kras, val en stootschade met een Oppo screenprotector.
Lees meer
Sorteren op:

Gebruik een Oppo Screenprotector voor optimale bescherming

Een Oppo screenprotector wordt gezien als de beste bescherming voor het beeldscherm van je tablet en/of smartphone. Kras schade op het touch screen scherm is onvermijdelijk, zeker wanneer je het toestel veel gebruikt. Een screenprotector is verkrijgbaar in zowel plastic als écht glas. Het voordeel van een screenprotector van glas (Tempered Glass) is dat de screenprotector bubbel vrij is en minder snel krast. Hierdoor ervaar je met een Oppo screenprotector van glas meer comfort dan met een plastic screenprotector. 

Een screenprotector van glas is over het algemeen vele malen sterker dan een screenprotector van plastic. Een plastic screenprotector zal bij gebruik de nodige krassen beschadigingen hebben opgevangen. Na verloop van tijd kan je eenvoudig een nieuwe screenprotector aanbrengen. Een plastic screenprotector is namelijk gemakkelijk te verwijderen en laat geen lijm resten achter.

Belangrijkste voordelen van een glazen screenprotector

  • De beste bescherming voor jouw toestel
  • Gemaakt van gehard glas
  • Bubbel vrij
  • Perfecte pasvorm
  • Een dikte van 0.33 of 0.4mm
  • Geen verlies qua helderheid van het scherm
  • Geen invloed op gevoeligheid van touchscreen

Oppo screenprotectors

Case2go heeft een groot aanbod verschillende screenprotectors voor de Oppo toestellen. Een screenprotector wordt vaak gezien als aanvulling op een Oppo Telefoon/Tablet hoes. Een screenprotector van glas voor de Oppo toestellen kan gebruikt worden in combinatie met een tablet of telefoonhoes.

Tips voor het aanbrengen van de Oppo screenprotector

Het aanbrengen van een screenprotector is eenvoudig maar vereist wel de nodige concentratie. Controleer eerst of de afmeting van de screenprotector overeenkomt met de afmeting van het display van je tablet of telefoon. Tijdens het aanbrengen van de screenprotector is het belangrijk dat het display van je tablet of telefoon volledig stof- en vet vrij is, anders ontstaan er bubbels. Standaard worden er schoonmaakdoekjes mee geleverd met een screenprotector. Wanneer het beeldscherm eenmaal goed schoon is gemaakt is het opplakken van de screenprotector eenvoudig en snel geregeld.

Staat je tablet of telefoon er niet tussen of heb je een vraag over een Oppo Screenprotector?
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »