Menu
EUR

Screenprotector kopen? Selecteer het merk van je toestel:

Bescherm je telefoon en/of tablet optimaal met een screen protector van gehard glas (Tempered Glass). Selecteer je merk en type.

Bescherm het beeldscherm optimaal met een (Glazen) Screenprotector!

Wil je je telefoon of tablet optimaal beschermen tegen krasjes of beschadigingen? Maak dan gebruik van een (Tempered Glass) Screenprotector. Een screenprotector is een plastic folie of een bescherm laag van glas om het beeldscherm van je device te beschermen. Kleine krasjes en beschadigingen aan op het beeldscherm van je telefoon of tablet zijn onvermijdelijk. De je apparaat is nou eenmaal een gebruiksvoorwerp. Een Tempered Glass Screenprotector wordt gezien als de beste bescherming voor je beeldscherm van dit moment!

Wanneer je telefoon in je broekzak of tas hebt wordt het scherm constant blootgesteld aan zand, stof, vuil of zelfs een bos sleutels. Alleen een hoesje is dan vaak niet genoeg. Om het beeldscherm optimaal te beschermen is het daarom raadzaam gebruik te maken van een extra bescherm laag. Er zijn verschillende soorten screen protectors verkrijgbaar, zoals de plastic screen protector of de Tempered Glass (gehard glas) screen protectors.

Voordelen van een Tempered Glass Screenprotector

Een Tempered Glass Screenprotector is een bescherm laag van écht glas. Een glazen protector beschermd je toestel tegen kras-, val- en stootschade. De glazen protectors oftewel Tempered Glass Screenprotector zijn verkrijgbaar in een dikte van 0.3mm. Hierdoor biedt deze screenprotector bescherming van ongekende klasse. Dankzij het glazen scherm is de screenprotector 99.9% doorzichtig. Hierdoor is deze vrijwel onzichtbaar! Ondanks de dikte van de glazen screenprotector beïnvloed dit de gevoeligheid van het beeldscherm niet. 

Glazen screenprotectors zijn Bubbel vrij!

Het aanbrengen van een glazen screen protector is simpel. Uitlijnen en plakken!. Op de screen protector zit een bescherm folie. Deze wordt aangegeven met het cijfer "1". Verwijder deze folie (eerst deel 1) en plak de screen protector op het scherm. Zorg dat het scherm goed stof- en vet vrij is. Een schoonmaak doekje en plaksticker om laatste stofdeeltjes te verwijderen wordt standaard mee geleverd! Het glas zorgt ervoor dat er geen luchtbellen onder de screen protector kunnen zitten, in tegenstelling tot de plastic protectors.

Bescherming van ongekende klasse

Het is eenvoudig om het display van je smartphone of tablet te beschadigingen. Ongemerkt krast zand, stof of bijvoorbeeld je sleutelbos tegen je scherm. Hierdoor ontstaan er kleine krasjes en beschadigingen op het beeldscherm. Doordat de Tempered Glass Protector is gemaakt van écht glas voelt het zelfde als het originele beeldscherm. Wanneer je de telefoon of tablet laat vallen zal de screenprotector de val opvangen. Het glas zal waarschijnlijk breken, terwijl het originele beeldscherm nog heel is. Het verwijderen van een Tempered Glass Screen protector is eenvoudig en laat geen sporen (zoals lijm resten) achter.

Screen protector aanbrengen

Het aanbrengen van een screenprotector zonder luchtbellen kan lastig zijn. Neem hier daarom de tijd voor! Maak het scherm van je telefoon of tablet volledig vet en stof vrij. Voor het vet vrij maken van het scherm kan je gebruik maken van een screencleaning setje. Voor het stof vrij maken van het display scherm raden we je aan gebruik te maken van een microvezel doek. De screenprotector is aan beide zijden beschermd door een folio.

Op deze folie staan aan beide zijden een cijfer. Zodra het scherm volledig vet en stof vrij is gemaakt verwijder je deel 1 van de screenprotector en leg je deze voorzichtig op het scherm. Met een (bank)pasje kan je eenvoudig de laatste bubbels wegvegen. Zodra de screenprotector is geplaatst verwijder je voorzichtig deel 2. Voor je begint met het plaatsen van de screenprotector is het raadzaam een Youtube video te raadplegen waar verdere tips en adviezen worden gegeven.

Staat je toestel er niet tussen of heb je een vraag over een Tempered Glass Screenprotector? 
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »