Powered by Smartsupp Betaalinformatie Case2go.nl - Case2go.nl
Menu
EUR

Betaalmethoden

Bij Case2go kunt u een bestelling op verschillende manieren betalen. U heeft in het bestelproces de keuze uit:

 • IDEAL

 • RIVERTY

 • BANCONTACT / MISTER CASH

 • BELFIUS

 • KBC

 • SOFT BANKING

 • ING HOMEPAY

 • EPS

 • GIROPAY

 • MAESTRO

 • Riverty – Digitale Factuur (Nederland)
  Riverty voert voor Case2go.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty per e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Case2go.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €100,- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van €150,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het consumentendeel van de Riverty website.

 • Riverty – Eenmalige Machtiging (Nederland) 
  Riverty voert voor Case2go.nl het volledige achteraf betaalproces uit. U kunt bij Case2go.nl betalen met een eenmalige machtiging tot een bedrag van €100,- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van €150,-.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met eenmalige machtiging voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het consumentendeel van de Riverty website.

 • Bankoverschrijving
  Case2go geeft de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht u liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Via bankoverschrijving dient u wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van uw bank. In het bestelproces kiest u dan voor de betaalmethode "Via Bankoverschrijving". Vervolgens kunt u het orderbedrag overmaken op NL61RABO0349676585 t.n.v. Case2go te Drachten. Vermeld in de omschrijving het bestelnummer (deze vindt u terug op de factuur in uw bevestigings e-mail). Mocht u betalen vanuit het buitenland, maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

  IBAN: NL61RABO0349676585
  BIC: RABONL2U

  Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kunt u een nieuwe bestelling plaatsen

 • PayPal
  Makkelijk, snel en veilig online betalen doet u met PayPal. Voor PayPal heeft u geen random reader nodig. Met PayPal kunt u tegenwoordig op marktplaats, eBay en vele andere webwinkels betalen zonder bank- of creditcard gegevens achter te laten. Online betalingen worden direct overgeschreven. Hierdoor is uw bestelling nog sneller in huis. Het gebruik van PayPal is voor consumenten gratis. U heeft alleen maar een PayPal account nodig.

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »