Selecteer je Samsung tablet

Selecteer je Samsung toestel voor alle beschikbare tablet hoezen.
Lees meer

Eén van de belangrijkste accessoire voor de Samsung Galaxy Tab is een tablet hoes. Ben bij in het bezit van een Samsung Galaxy Tab of wil je een Samsung Galaxy Tab hoes cadeau doen?

Overzicht Samsung Tablet hoes

Omdat Samsung een groot aanbod heeft van tablets hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van alle beschikbare tablet hoezen. Zo weet je precies welke hoezen op maat gemaakt zijn voor jouw tablet. Zo bescherm je je tablet tegen schokken en krassen. 

Samsung Galaxy Tab hoes

Samsung heeft inmiddels de vierde serie van de Samsung Galaxy Tab op de markt gebracht. Wederom is deze serie in drie formaten uitgebracht. Namelijk de 7.0, 8.0 en 10.1 inch. Een tablet hoes vinden voor je tablet wordt daarom steeds moeilijker omdat er zoveel verschillende typenummers zijn. Om je tablet te beschermen tegen vallen en stoten is een tablet hoes onmisbaar! Daarom is een beschermhoes één van de belangrijkste accessoires voor jouw tablet. Selecteer in bovenstaande overzicht jouw Samsung Galaxy Tab om te kijken welke hoezen er voor jouw tablet beschikbaar zijn. Om je Samsung Galaxy Tab volledig te beschermen tegen stoot- en krasschade is het raadzaam om naast een tablet hoes ook gebruik te maken van een Samsung screenprotector.

Samsung Galaxy Tab Pro hoes

Naast de bekende Samsung Galaxy Tab serie levert Samsung ook high end toestellen voor de Nederlandse markt. De Galaxy NotePro en TabPro. De High end toestellen zijn voorzien van een beter display en levert betere prestaties. De afmetingen zijn van deze tablets zijn weer anders als de Samsung Galaxy Tab serie. Om de tablet optimaal te beschermen wordt het aangeraden om een hoes te gebruiken die perfect aansluit bij jouw tablet. Alle aansluitingen, knoppen en camera blijven vrij. Zo heb je een functionele en schokbestendige hoes voor elke tablet. 

Welk type samsung tablet heb ik?

Het type nummer van je Samsung Galaxy staat in de meeste gevallen vermeldt op de achterkant van de tablet. Je kunt het typenummer ook vinden via 

Instellingen > Over dit toestel > Typenummer

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe