iPhone XS Max hoesjes

57
Wees zuinig op je nieuwe smartphone en bescherm hem optimaal met een mooie iPhone XS Max hoes.
Lees meer
Sorteren op:

Optimale bescherming met een iPhone XS Max hoes

Eén van de belangrijkste accessoires voor jouw nieuwe telefoon is een iPhone XS Max hoesje. Om de smartphone optimaal te beschermen tegen val, stoot en kras schade is het raadzaam gebruik te maken van een toestel specifieke hoes. Deze smartphone hoesjes zijn opmaat gemaakt voor de iPhone XS Max. Daarnaast blijven alle knoppen en aansluitingen vrij waardoor je de telefoon ten alle tijden in de hoes kan laten zitten. Naast een beschermende functie geeft een iPhone XS Max hoesje je meer grip over je telefoon. Al met al dus een onmisbare accessoire voor jouw iPhone.

IPHONE XS Max hoes bestellen? Dit mag je van ons verwachten

Alle bovenstaande telefoon hoesjes, cases en covers zijn geschikt voor de iPhone XS Max. De iPhone XS Max hoesjes van Case2go zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe telefoon optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet door jouw bestelde hoesje niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een iPhone XS Max hoes?  Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »