Hulp nodig? Bel 0511-794520

Hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Heb je een tablet of een smartphone, en wilt u die graag beschermen tegen virussen, hackers en diefstal? Hier kunt u vinden hoe u dat het best aan kunt pakken en wat de beste beveiliging voor tablet en smartphone is.

Lees meer
Geplaatst in Tips & Advies door Roy

Het instellen van de Activity Tracker blijkt vaak lastig te zijn. In dit blog wordt het instellen van de Activity Tracker in een paar simpele stappen uitgelegd.

Lees meer
Geplaatst in Accessoires Tips & Advies door Douwe Heegstra

Een Tempered Glass Screenprotector is gemaakt van écht gehard glas en biedt optimale bescherming. In theorie is het mooi, maar hoe werkt het in de praktijk? 

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Anne

De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is sinds juli 2015 verkrijgbaar in Nederland. Wij hebben een lijst gemaakt met de populairste accessoires voor deze tablet. Alle accessoires zijn geschikt voor de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 & 9.7 inch

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Anne

Voordat je met een Bluetooth apparaat, zoals een toetsenbord, kunt werken moet je het apparaat koppelen aan je tablet. In deze blog wordt dit proces uitgelegd. Let op: het koppelen van een toetsenbord gaat vaak net iets anders dan een standaard Bluetooth apparaat. Lees de volgende instructies dus ook als je al ervaring hebt met het koppelen van andere Bluetooth apparaten.

Lees meer
Geplaatst in Instellingen door Anne

De nieuwste iPhones en iPads zijn voorzien van de nieuwste technologie en zijn zeer snel. Het kan zijn dat je huidige / oudere iPad of iPhone inmiddels een stuk langzamer is geworden. Door het uitschakelen van een aantal functies is het mogelijk om de snelheid en batterijduur van je iPad of iPhone flink te verbeteren. De volgende tips kunnen de snelheid van je iOS toestel aanzienlijk verhogen:

Lees meer
Geplaatst in Tips & Advies door Anne

Steeds meer tablets beschikken over een Micro HDMI poort. Een Micro HDMI poort maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel beeld en geluid af te spelen op een externe monitor of tv. HDMI staat voor High-Definition Multimedia Interface. Er zijn verschillende HDMI connectoren. Elke HDMI connector heeft verschillende eigenschappen. Wil jij ook je tablet aansluiten op een TV of monitor?

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Case2go

Welke Android tablet heb ik?

03-03-2015 13:00

Veel van de tablet hoezen in onze webshop zijn toestel specifiek. Dit betekend dat veel hoezen op maat zijn gemaakt voor specifiek toestel. Om te bepalen welke hoes geschikt is voor jouw tablet dien je vooraf te controleren of het model- en/of type nummer overeen komt. Ontdek hier welk model- typenummer jouw toestel heeft. 

Lees meer
Geplaatst in Instellingen door Case2go

Een groot aantal Samsung Galaxy tablets zijn geschikt om op een TV of beamer aan te sluiten. Samsung biedt deze mogelijkheid door de MHL functionaliteit. Niet elke Samsung tablet beschikt over deze functie. Zie onderstaande overzicht voor alle geschikte Samsung tablets:

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Case2go
Hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)