Powered by Smartsupp Blogs - Wij gaan verhuizen! - Case2go.nl
Menu
EUR
Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Door: Mirjam de Jong Reacties: 0

Begin 2021 zijn we in samenwerking met Douwes Bouw en Advies gestart met de bouw van ons nieuwe bedrijfspand op Bedrijventerrein Azeven. Momenteel wordt er hard gewerkt zodat we de eerste bestellingen op maandag 30 januari kunnen verwerken vanaf de nieuwe locatie. 

Wij gaan verhuizen!

Misschien heb je het al vernomen via onze Facebook of Instagram pagina, maar wij gaan verhuizen. Na 5 jaar gaan we ons vertrouwde pand aan de Bolder 30 in Drachten verlaten. Dit doen we niet omdat we het niet meer naar ons zin hebben, maar omdat we letterlijk uit ons jasje zijn gegroeid. Ons nieuwe pand aan de Richterlaan 12 heeft een oppervlakte van 1300 m2 en staat op een perceel van ruim 4500 m2. Zo hebben we voldoende ruimte om de komende jaren door te blijven groeien. De voorbereidingen voor de verhuizing zijn in volle gang. We hebben er zin in!

Bereikbaar

In verband met de verhuizing zijn we op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 tijdelijk even niet bereikbaar. Uiteraard kun je ons altijd een e-mail sturen met je vraag of opmerking. We zullen hier zo snel mogelijk antwoord op geven. Plaats je een bestelling op vrijdag? Dan wordt deze maandag vanuit ons nieuwe pand verzonden!

Nieuwe pand

Op vrijdag 27 januari 2023 is het dan zover! We gaan de Bolder 30 verlaten en vertrekken naar de Richterlaan 12. We hoeven gelukkig niet heel ver, want we blijven in Drachten. Onze nieuwe gegevens zijn:

Case2Go
Richterlaan 12
9207 JV DRACHTEN

Ons magazijn wordt een stuk groter dan ons huidige magazijn aan de Bolder 30. Hierdoor zijn we in staat meer producten direct uit eigen voorraad te kunnen leveren. 

Ook de inpakafdeling krijgt een flinke upgrade. Hierdoor kunnen we meer efficiënter order inpakken gereedmaken voor verzending. 


Op ons nieuwe bedrijfspand liggen voldoende zonnepanelen zodat we ons volledige elektriciteitsverbruik op duurzame wijze kan worden opgewekt.


Laatste update 16 januari 2023


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »