Powered by Smartsupp Blogs - Screenprotectors, wij vertellen je er alles over! - Case2go.nl
Menu
EUR
Screenprotectors, wij vertellen je er alles over!

Screenprotectors, wij vertellen je er alles over!

Door: Mirjam de Jong Reacties: 0

Screenprotectors, wij vertellen je er alles over.

Een screenprotector is een screenprotector, toch? Niets is minder waar. Je hebt onder de screenprotectors verschillende varianten waar je uit kan kiezen. Een screenprotector is niet alleen afhankelijk van je type smartphone maar ook van jouw wensen. Zo heb je screenprotectors gemaakt van verschillende materialen en types. We leggen je in deze blog uit waar je allemaal uit kan kiezen.

Wat is een screenprotector?

Een screenprotector is niets meer dan een extra laag op het scherm van je tablet of telefoon. Het is een dunne laag van transparant materiaal. Meestal is een screenprotector gemaakt van kunststof of gehard glas. Door een extra laag aan te brengen op je smartphone of tablet bescherm je je apparaat tegen krassen en andere beschadigingen. Het kan eenvoudig worden aangebracht en het is een handige manier om de levensduur van het scherm te verlengen.

   

Waarom een screenprotector?

Een screenprotector beschermt het scherm van je smartphone of tablet tegen krassen, barsten, vingerafdrukken, stof en andere beschadigingen die kunnen optreden bij dagelijks gebruik. Een screenprotector is kan een goede toevoeging voor als je bijvoorbeeld kiest voor een backcover. Met dit type hoesje is alleen de achterkant beschermd. In combinatie met een screenprotector heb je een optimale bescherming voor je telefoon.

Van welk materiaal is een screenprotector?

Screenprotectors zijn er niet alleen in verschillende maten, maar ook het materiaal kan verschillend zijn. Zo zijn er screenprotectors die gemaakt zijn van een hele dunne folie. Het nadeel van een dunne folie is dat het niet altijd even goed beschermt tegen bijvoorbeeld valschade. Om je tablet of telefoon echt goed te beschermen tegen val en stoot schade adviseren wij om een screenprotector te nemen van tempered glass. Screenprotectors van gehard glas bieden de beste bescherming voor je apparaat. Mocht je apparaat tocht een keer vallen dan wordt de val opgevangen door de screenprotector. Hierdoor breekt niet het originele scherm maar de screenprotector. Met een tempered screenprotector van glas voorkom je dus dat je veel geld uit moet geven aan reparatiekosten.

Verschillende soorten screenprotectors.

Naast het materiaal is het ook goed om te weten dat er screenprotectors zijn met extra functies. Om te beginnen met de privacy screenprotector. De naam zegt het al, deze screenprotector geeft je privacy. Niks vervelender dan dat degene naast je zit mee te gluren op je scherm. Door deze screenprotector aan te brengen op je smartphone voorkom je dit. Alleen degene die recht achter het scherm zit kan het scherm bekijken. Naast dat het dus beschermt tegen krassen en vuil geeft het je ook wat privacy! Deze screenprotector is gemaakt van 0,33 mm gehard getint glas. 

Daarnaast is er ook nog een fullcover screenprotector. De naam zegt het al, het bedekt je gehele scherm. Tegenwoordig zien we dat de nieuwste smartphone voorzien zijn van aflopende randen. In heel veel gevallen is dat bijna niet te zien, maar wanneer je een screenprotector aanbrengt kan dat opvallen. Een normale screenprotector beschermt namelijk alleen het vlakke gedeelte van het scherm. Wil je een optimale van rand tot rand bescherming? Dan is een full cover screenprotector een aanrader. In combinatie met bijvoorbeeld een backcover heb je jouw smartphone optimaal beschermd.

 

Hoeft het van jou allemaal niet zo gek, maar wil je tablet en smartphone wel goed beschermen? Dan is een screenprotector van tempered glass perfect voor jou. Let goed op bij het kiezen van een screenprotector dat het geschikt is voor jouw apparaat. De screenprotectors zijn namelijk specifiek voor de toestellen ontworpen! 

Hoe plaats je een screenprotector?

We begrijpen dat het best een lastig klusje is om een screenprotector te plaatsen. Het scherm moet goed schoon zijn en je kunt het maar één keer goed doen. Daarom hebben wij in de onderstaande video stap voor stap uitgelegd hoe je het beste een screenprotector kan plakken.

 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste screenprotector? Neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag.

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »