Powered by Smartsupp Wat is Samsung Kids Mode en hoe werkt het? - Case2go.nl
Menu
EUR
Wat is Samsung Kids Mode en hoe werkt het?

Wat is Samsung Kids Mode en hoe werkt het?

Door: Richard van der Linde Reacties: 0

Wat is Samsung Kids Mode?

Samsung Kids Mode is app speciaal gemaakt voor kinderen tot en met 7 jaar.  De app is heel kindvriendelijk met allerlei mooie felle kleuren en leuke personages en heeft je kind een beperkte toegang tot de functies op je tablet en/of telefoon. Jij bepaald wat je kind wel en niet kan gebruiken in de app. De tijd hoelang je kind gebruik kan maken van de app kun je instellen zodra deze tijd verstreken is kan je kind niks meer doen op de app. De app verlaten zal je kind ook niet lukken want hier heb je een pincode voor nodig die je als ouder zelf in kunt stellen.

Hoe werkt Samsung Kids Mode?

Samsung Kids Mode is gratis te downloaden in de Play Store. Het allereerste wat je moet doen is een pincode instellen. Na het instellen van de pincode kunt u voor al je kinderen een persoonlijk account aanmaken zodat je voor iedereen de instellingen kunt afstemmen. Er zijn standaard een aantal apps al toegevoegd aan Samsung Kids Mode maar daarnaast kun je nog 1.000 andere apps eraan toevoegen. Als je kind een app wil downloaden die geld kost heeft hij/zij eerst jouw toestemming nodig want er wordt dan standaard om de pincode gevraagd.

Voordelen voor kinderen en ouders.

Bij gebruik van Samsung Kids Mode kun je als ouder altijd de controle hebben over wat je kind doet op de tablet en/of telefoon. Ook kun je als ouder bepalen tot welke contacten ze wel toegang hebben en welke niet. En zoals eerder vermeld kun je een tijdslimiet instellen zodra die verstreken is kan je zoon of dochter niks meer in de app. Ook voor kinderen zijn er voordelen aan de app. Zo kun je de app heel gemakkelijk bedienen. Ook zijn binnen Samsung Kids Mode veel apps verkrijgbaar waar je kind spelenderwijs kan leren.

Maak jij gebruik van een Samsung Kids Mode? Deel je kennis of stel een vraag:


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »