Powered by Smartsupp Case2go genomineerd voor de Shopping Awards 2021 - Case2go.nl
Menu
EUR
Shopping Awards 2021

Shopping Awards 2021

Door: Anne Veenstra Reacties: 0

Ondanks de uitdagingen die corona met zich mee bracht afgelopen jaar, hebben we laten zien met de nodige aanpassingen tot heel wat in staat zijn! 

Shopping Awards

De Shopping Awards zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Ze belonen de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van kanalen en de digitale stappen die bedrijven hebben gezet. De prijswinnaars worden bepaald door een combinatie van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. Naast de Shopping Awards worden dit jaar ook Vakprijzen uitgereikt. Hieronder vallen onder meer prijzen rondom de actuele e-commerce thema’s Logistiek, Market Place, Ecommerce50 en de Beste Starter Award.


Ecommerce50

Met de Ecommerce50 wordt inzicht gegeven in de  snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland. Het onafhankelijke onderzoek wordt uitgevoerd door consultancybureau EY. Bij het bepalen van de winnaars weegt in belangrijke mate de omzetgroei in 2020 ten opzichte van 2019 mee. Daarnaast wordt door EY gekeken naar de groei tussen 2018 en 2020 en de begrote potentie voor 2021. Hieruit komt een top 10 van snelgroeiende bedrijven naar voren. Bij deze 10 bedrijven wordt aanvullend gekeken naar het business model, de vermogenspositie en financiering om zo goed als mogelijk te kunnen vaststellen of het om duurzame groei lijkt te gaan. Ook wordt gekeken en een screening uitgevoerd naar o.a. de onderliggende websites en evaluaties door het publiek. Dit leidt uiteindelijk tot het terugbrengen van de 10 potentiële winnaars tot een top 3.


De winnaars van de felbegeerde Shopping Awards wordt op 25 maart 2021 online bekend gemaakt.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »