Powered by Smartsupp Blogs - Onze nieuwe telefoonaccessoire winkel in Drachten is geopend! - Case2go.nl
Menu
EUR
Onze nieuwe telefoonaccessoire winkel in Drachten is geopend!

Onze nieuwe telefoonaccessoire winkel in Drachten is geopend!

Door: Anne Zeinstra Reacties: 0

telefoon accessoire schap winkel Drachten

De voordelen en nadelen van het bestellen van telefoon- en tabletaccessoires via internet

Tegenwoordig is het meer regel dan uitzondering om te bestellen via het internet. Websites als Bol.com en die van onszelf (Case2Go.nl) bieden alle mogelijkheden en gemakken om producten en diensten af te nemen. Hierdoor heb je veel keuze, mogelijkheden en alle tijd om je keuze  te maken. Ook wanneer een product niet bevalt is ruilen en retourneren geen probleem. Toch heeft bestellen via internet niet alleen maar voordelen. Persoonlijk advies over de keuze of het product even vasthouden voor de koop is een stuk lastiger. Ook is het vergelijken van bijvoorbeeld gebruikte materialen vrijwel onmogelijk via internet.

De combinatie tussen online en offline winkelen bij Case2Go.nl

Nu hebben wij speciaal voor jou de oplossing: een echte telecomwinkel in Drachten met al onze telefoon-, tablet- en laptopaccessoires. Je kunt nu online onze producten en voorraad bekijken en direct bestellen om het vervolgens af te halen of misschien toch nog te laten bezorgen. Ook kun je bij ons naar binnen stappen en wij geven je graag advies over al onze accessoires voor je telefoon tablet of laptop. Met een assortiment van bijna 10000 producten hebben wij bijna altijd de telefoon- of tablethoes die je zoekt. Uiteraard hebben we ook bijna alle telecom accessoires hieromheen en ga je altijd tevreden naar huis.

Service in de winkel van Case2Go.nl

In onze winkel kunnen we niet alleen helpen met het kiezen van jouw telefoonaccessoire. Ook plakken we graag je screenprotector op de telefoon en kijken we welke accessoires er verder bij jou passen. Het plakken van een screenprotector gaat regelmatig fout en daarom ben je er bij ons in de winkel zeker van de je met een goed beschermd scherm naar huis gaat. Met een kop koffie hebben we alle tijd voor je en weet je zeker dat alles goed komt. Dit scheelt een hoop moeite met het zelf kiezen op internet en het eventuele retourproces.

Screen protector gratis plakken

Ons aanbod telefoonaccessoires 

Ons assortiment is gericht op telefoon-, tablet- en laptopaccessoires. De focus ligt op een uitgebreid aanbod, met hoge kwaliteit voor lage prijzen, zodat iedereen vindt wat hij zoekt. Hierbij mag je denken aan onder andere de volgende producten:

Onze winkel bevindt zich op industrieterrein ‘de Haven’ in Drachten op de Bolder 30. Onze openingstijden zijn van 09:00 ’s ochtends tot 18:00 ’s avonds. We hopen je snel te zien om je verder te mogen helpen.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »