Powered by Smartsupp Tablet hoes bedrukken? - Case2go.nl
Menu
EUR
Tablet hoes bedrukken?

Tablet hoes bedrukken?

Door: Auke-Jan Buwalda Reacties: 0

Hoes voor jouw Tablet bedrukken?

Wil je graag een tablet hoes met je eigen logo of afbeelding? Dit is geen enkel probleem! Vanaf nu is het mogelijk bij Case2go om je tablet hoes te personaliseren. Onze tablet hoezen worden met de grootste zorg en kwaliteit bedrukt professionele apparatuur. Dankzij de hoogwaardige drukkwaliteit en duurzame inkt komen de kleuren op de tablethoes perfect tot zijn recht. Het maken van een gepersonaliseerde hoes is ideaal voor bedrijven, instanties of scholen. Hoe vaker je logo/bedrijf gezien wordt, hoe groter je naamsbekendheid. Op deze manier blijft jouw naam of merk hangen en vergroot je de kans om in de toekomst benaderd te worden. Ook heb je een unieke print met alleen het logo of afbeelding van je bedrijf. Daarnaast is een tablet hoes met logo een uitstekend idee als cadeau voor bijvoorbeeld je medewerkers of collega's.

iPad hoes bedrukken

Heb je een iPad en zoek je een unieke hoes met logo of afbeelding? Case2go verkoopt voor de iPad Tri-Fold Cases in diverse kleuren. Deze hoes beschermt de iPad tegen krassen en schade. Door het bedrukken van een eigen logo of afbeelding krijgt de hoes een unieke uitstraling. Deze hoes is beschikbaar voor alle effen kleuren. Voorbeeld kleuren hiervan zijn: Zwart. Rood, Donker Blauw en Goud. Hieronder zijn voorbeeldfoto's toegevoegd van een Tri-Fold Book Case welke dus bedrukt kunnen worden met naar jouw persoonlijke keuze. 

 

Samsung hoes bedrukken

Ook voor de populaire Samsung tablets bieden wij een groot aantal hoezen aan. Case2go biedt voor bijna alle Samsung tablets verschillende soorten, kleuren en maten hoezen aan. Hierdoor zit is er altijd wel een hoes tussen die je graag zou willen bedrukken met je eigen logo of afbeelding. Benieuwd of jouw nieuwe hoes hier tussen zit? Neem gerust een kijkje tussen de Samsung tablet hoezen

Microsoft hoes bedrukken

Wij bieden ook voor de Microsoft Surface series verschillende hoezen aan. Deze tablet is een mix tussen een tablet en een laptop. Ideaal voor (thuis)werken op kantoor en gemakkelijk mee te nemen door het afneembare toetsenbord. Ook een groot aantal van deze Microsoft hoezen is bedrukken mogelijk. Benieuwd of jouw nieuwe hoes hier tussen zit? Neem gerust een kijkje tussen de Microsoft Surface hoezen

Tablet hoes bedrukken voor iedere type tablet!

Heb je een ander merk tablet? Geen enkel probleem! Wij verkopen naast Samsung en Apple hoezen voor vrijwel alle merken en modellen tablets. Denk hierbij aan de merken Lenovo en Huawei. Ook voor de tablets van overige modellen verkoopt Case2go een groot aantal hoezen die met een logo of afbeelding bedrukt kunnen worden. 

Wat moet je doen om tablet hoezen te laten bedrukken?

Het bedrukken van een tablet hoes (Tri-Fold Book Case) met een eigen logo en afbeelding is mogelijk bij een afname vanaf 20 stuks tablet hoezen. Ben je geïnteresseerd of weet je niet voor welke modellen wij dit soort hoezen aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. Er zal dan op maat een offerte worden opgesteld. Ook voor speciale wensen of grotere aantallen kun je ons benaderen, want in overleg is bijna alles mogelijk!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »