Hoe plaats ik mijn screenprotector?

Hoe plaats ik mijn screenprotector?

Een screenprotector is een must voor iedereen met een tablet of mobiel. Het beschermd je toestel tegen kras, val en stootschade. Maar hoe plaats je nou correct een screenprotector op je toestel? In deze blog kom je er achter met behulp van handleidingen en video's. Zo plaats je nooit meer verkeerd een screenprotector op je toestel!

Screenprotector plaatsen op je smartphone:

Hoe plaats ik een screenprotector op mijn tablet of mobiel?

Je wilt natuurlijk dat je tablet of mobiel goed beschermd is tegen vallen en krassen. Het is daarom belangrijk om  gebruik te maken van een screenprotector Door het stappenplan en aan de hand van de video's kun je de screenprotector zo goed mogelijk monteren op je toestel. 

Stap 1: Begin met het wassen van uw handen, zo voorkomt u dat er vet, vuil, of vingerafdrukken van uw handen op de screenprotector of beeldscherm komen. 

Stap 2: Maak het scherm eerst volledig vet- en stofvrij. Gebruik voor het reinigen de meegeleverde reinigingsdoekjes.

Stap 3: Verwijderd na het reinigen de folie van de screenprotector.

Stap 4: Zorg dat de screenprotector precies is uitgelijnd met de home button en/of camera.

Stap 5: Plak nu de screenprotector op je scherm. Druk in het midden en beweeg langzaam je vingers naar buiten. Druk de screenprotector langzaam aan op verschillende hoeken en punten van de tablet.

Stap 6: Je screenprotector is gemonteerd! 

Tip! Het kan voorkomen dat er nog luchtbelletjes tussen het scherm en de screenprotector blijven zitten. Geen paniek want in 9/10 gevallen trekken de luchtbellen binnen 24 uur weg. Als de luchtbellen niet weggaan kun je nog proberen de bellen voorzichtig weg te duwen. Doe dit niet te krachtig, door te veel kracht uit te oefenen kun je krassen maken op je spiksplinternieuwe screenprotector.

Hoe plaats je een tablet screenprotector:

Overige tips:

  • Zorg voor een stofvrije omgeving
  • Laat na het plaatsen je telefoon of tablet een uur met rust, zodat alles goed kan hechten. Als je dat doet, dan kun je langer van de voordelen genieten van de door jou aangebrachte screenprotector.
  • Plaats de beschermfolie zo snel mogelijk op de tablet na het stofvrij maken. Dit voorkomt dat stof zich weer ophoopt op het scherm.
  • Probeer de screenprotector geen tweede keer te bevestigen! Dit zal je niet lukken. Je hebt dus maar één kans!
  • En als laatste niet te vergeten, neem rustig de tijd voor het aanbrengen van de screen protector.

Heb je nog geen screenprotector? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment voor alle specifieke screenprotectors voor de tablet en telefoon. Kom je er toch niet uit of heb je een andere vraag neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag.

Heb je aanvullingen op deze blog of maak jij gebruik van een screenprotector? Deel je ervaring:

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »