Powered by Smartsupp Accessoires voor de Samsung Galaxy Tab S2 9.7 - Case2go.nl
Menu
EUR

Accessoires voor de Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Door: Anne Veenstra Reacties: 0

De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is sinds juli 2015 verkrijgbaar in Nederland. Wij hebben een lijst samengesteld van de populairste accessoires voor de Samsung Galaxy Tab S2 9.7. De tablet is uitgebracht in verschillende uitvoeringen. Alle onderstaande accessoires zijn geschikt voor zowel de SM-T810 als de SM-T815.

360 graden roterende tablet hoes

Een goede bescherm hoes is één van de belangrijkste accessoires voor jouw Samsung Galaxy Tab S2 9.7. Voor deze tablet zijn een groot aantal hoezen verkrijgbaar. De populairste hoes is de 360 graden draaibare hoes. Doordat de tablet 360 graden kan draaien in de hoes vergroot het kijk- en typ gemak. De tablet wordt in de hoes geklikt waardoor deze stevig op zijn plaats blijft. Bekijk hier het complete overzicht van alle Samsung Galaxy Tab S2 tablet hoezen.

Bekijk dit product

 

Samsung Galaxy Tab S2 bluetooth toetsenbord hoes

Wil je de tablet gebruiken inclusief toetsenbord? Dat kan! Een bluetooth toetsenbord hoes bevat een toetsenbord waardoor werken op je tablet nog makkelijker wordt. Het toetsenbord is uitneembaar waardoor je de hoes ook kunt gebruiken zonder toetsenbord. Met het toetsenbord kan 10 uur werken op één volle accu. 

 

Bekijk dit product

 

Universeel bluetooth toetsenbord voor Android tablets

Het universele bluetooth toetsenbord van Sweex maakt het werken op je tablet wel erg gemakkelijk. Het toetsenbord is geschikt voor tablets tussen de 9.7 inch en 10.5 inch. In het bluetooth toetsenbord zit een tabletstandaard voor comfortabel en langdurig typen. Het bluetooth toetsenbord kan je 120 uur gebruiken en heeft een bereik van 10 meter. Het opladen van het toetsenbord duurt +/- 2 uur. 

Bekijk dit product

Samsung Galaxy Tab S2 op tv aansluiten?

De Samsung Galaxy Tab S2 beschikt over een MHL TV-OUT poort. Dit betekend dat je door middel van een MHL Adapter de tablet op een TV kan aansluiten. Met de MHL-adapter maak je van een Micro-USB aansluiting een HDMI aansluiting. Vervolgens sluit je een HDMI kabel aan tussen de MHL-adapter en de TV.

 

 


 Bekijk dit product

Sleeves voor kinderen

Tabzoo tablet hoesjes zijn beestachtig leuke tablet hoesjes die perfecte bescherming bieden voor elke tablet. Deze tablet hoesjes zijn speciaal voor kinderen en jongeren. Deze hoezen zijn universeel en verkrijgbaar in de maten 7/8 inch en 10/11 inch. 
 

 

 

Extra opslaggeheugen

De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 beschikt standaard over een opslaggeheugen van 32 GB of 64 GB. Door middel van een Micro SD-geheugenkaart kan het opslaggeheugen uitgebreid worden tot maximaal 128 GB. 

Bekijk alle Micro SD geheugenkaarten

 

Universele houten tablethouder

Gebruik je de tablet voor het kijken van video's, het bekijken van foto's, lezen en video-opnamen? Dan is een tablet standaard een uitkomst! Deze tablet houder is geschikt voor de Samsung Galaxy Tab S2 en biedt zowel een verticale als horizontale stand voor ondersteuning aan de tablet. De tablethouder is goed te gebruiken in combinatie met een bluetooth toetsenbord. Door de natuurlijke materialen kan de houtnerf verschillen per product. 

Bekijk dit product in de webshop 

 

Beeldschermfolie 

Krassen op het scherm zijn de meest hinderlijke, maar ook de meest voorkomende schade aan een tablet.Daarom bestaat er screenprotector. Een screenprotector is een bescherm folie die je als een laagje op het display scherm van je tablet plakt. Zo verminder je de kans op krassen aanzienlijk. De screenprotector zorgt er bovendien voor dat het scherm niet vies wordt. Stof hecht zich namelijk niet aan de screenprotector. Bestel de Samsung Galaxy Tab S2 screenprotector in de webshop.


Heb jij nog aanvullingen op deze lijst? Deel je kennis of stel een vraag:

 

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »