Wiko telefoon hoesje kopen? Selecteer je toestel:

Alle WIKO telefoon hoesjes, cases & covers in één overzicht! Selecteer je toestel en bekijk alle hoezen!
Lees meer

Case2go heeft een groot aanbod smartphonehoesjes waarmee je je Wiko telefoon volledig of alleen de achterkant kan beschermen. Om je nieuwe Wiko telefoon optimaal te beschermen is het noodzakelijk dat je een Wiko telefoonhoesje kiest die perfect aansluit bij de afmetingen van je smartphone. Selecteer je toestel en ontdek welke Wiko telefoonhoesjes, cases & covers er voor jouw telefoon beschikbaar zijn.

Wiko telefoonhoesjes

Wiko "Share your Identity"

Waarom zou een mobiele telefoon duur moeten zijn? Met deze vraag is Wiko in 2011 opgericht in Marseille, Frankrijk. Het bedrijf streeft er naar om het juiste evenwicht te vinden tussen technologie, design, kwaliteit en prijs. Na de lancering was Wiko in twee jaar tijd het derde smartphone merk van Frankrijk. Wiko zit Apple en Samsung op de hielen, en nu Wiko ook verkrijgbaar in Nederland en België.

Bescherming tegen val- en stootschade met een Wiko hoesje

Om de Wiko telefoon te beschermen tegen val- en stootschade dient de Wiko telefoon beschermd te worden door een hoes. Een Wiko telefoonhoesje geeft de beste bescherming wanneer de case of cover perfect aansluit bij de afmetingen van je telefoon. De afmetingen, de positie van de knoppen en (oplaad)aansluitingen is bij elke telefoon anders. Hierdoor is het vaak lastig een hoesje te vinden die perfect aansluit bij de je Wiko telefoon.

Handige accessoires voor je Wiko telefoon

Om je Wiko telefoon optimaal te beschermen is het raadzaam gebruik te maken van een onzichtbare Wiko screenprotector. Zo worden namelijk krassen, vlekken en andere beschadigingen voorkomen op het beeldscherm. Gebruik je je Wiko telefoon veel? Met een thuislader of autolader zorg je ervoor dat je altijd bereikbaar bent. Met een geheugenkaart zorg je dat je altijd voldoende ruimte vrij hebt voor belangrijke bestanden zoals muziek, video's en afbeeldingen.

Welke Wiko telefoon heb ik?

Bij het opstarten van je Wiko telefoon verschijnt vaak het merk en type van je toestel. Mocht je na het opstarten van je telefoon nog niet zeker weten welke telefoon je bezit? Kijk dan eens onder de batterij, er is vaak specifieke toestel informatie te vinden onder de batterij van je mobiele telefoon.

Wiko telefoonhoesje nodig? Wij helpen je graag!

Alle Wiko telefoonhoesjes, cases & covers zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe Wiko telefoon optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet het hoesje voor je Wiko telefoon niet aan je verwachting? Dan is het geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Staat je toestel er niet tussen of heb je een vraag over een Wiko telefoonhoesje?
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »