Hulp nodig? Bel 0511-794520

Selecteer je merk voor alle telefoon hoesjes:

Om je mobiele telefoon optimaal te beschermen tegen stoten en krassen is een telefoon hoesje een Must-Have voor elke telefoon! Case2go heeft een groot aanbod smartphonehoesjes en telefoonhoesjes voor een groot aantal telefoons. Je mobiele telefoon gebruik je dagelijks, hierdoor is een bescherm hoes een zeer belangrijke accessoire om je smartphone te beschermen tegen stoten, krassen, vuil en stof. Maak je al gebruik van een smartphone hoes?

Groot aanbod Smartphonehoesjes

In Nederland wisselen we gemiddeld om de twee jaar van telefoon. Hierdoor zijn er een groot aantal mobiele telefoons op de markt. Om je smartphone optimaal te beschermen is het belangrijk dat de hoes perfect aansluit bij de afmetingen van je telefoon. Selecteer het merk van je mobiele telefoon en kijk welke smartphonehoesjes er voor jouw telefoon beschikbaar zijn. 

De meeste telefoonhoesjes zijn op maat gemaakt voor een specifiek toestel. Bij de productie is er rekening gehouden met de afmetingen, knoppen en camera van de smartphone. In toestel specifieke smartphone hoesje zijn dan ook uitsparingen gemaakt voor volume knoppen, camera en andere aansluitingen. Zo kan een telefoonhoesje gewoon om je smartphone blijven zitten terwijl je je telefoon functioneel kan gebruiken.

Naast functionele smartphonehoesjes heeft Case2go een groot aanbod unieke telefoonhoesjes en de mogelijkheid om een telefoonhoesje te ontwerpen om zo je smartphone te personaliseren. Daarnaast biedt Case2go een groot aanbod universele telefoonhoesjes. Zo is er altijd een smartphonehoesje die perfect aansluit bij jouw wensen en de afmetingen van jouw smartphone! 

Voordelige telefoonhoesjes

Case2go heeft ruim 5000 tablet en smartphonehoesjes in voorraad. Naast telefoon hoesjes biedt Case2go ook alle benodigde accessoire. Zo is het mogelijk om je display scherm optimaal te beschermen door gebruik te maken van een screenprotector. Een screenprotector is een beschermfolie dat je over het display scherm van je smartphone plakt. Naast de bescherming van een smartphone hoesje bescherm je dan ook het display scherm. Tevens biedt Case2go mogelijkheden voor Micro SD-geheugenkaart om het opslag geheugen van jouw telefoon te vergroten, en Micro USB-kabels om je smartphone op te laden. 

Wat mag je van ons verwachten?

Case2go biedt een breed assortiment functionele, stijlvolle en beschermende tablet en telefoonhoesjes. We vinden het erg belangrijk dat de producten die wij verkopen van goede kwaliteit zijn en voldoen aan jouw wensen. Elk hoes, case of cover die we verkopen is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je telefoon of tablet optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet het hoesje niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.
 

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over smartphonehoesjes? 
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!​​