Powered by Smartsupp Denver TAQ-10123 Hoezen & Covers | Case2go.nl - Case2go.nl
Menu
EUR

Denver TAQ-10123 Hoezen & Covers

Bescherm je Denver TAQ-10123 optimaal. Bekijk alle beschermhoesjes online.

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Denver TAQ-10123 Hoezen & Covers

Om je nieuwe tablet optimaal te beschermen is het raadzaam gebruik te maken van een Denver TAQ-10123 hoes. Zo bescherm je de tablet tegen stoten, krassen en andere beschadigingen. Om de tablet zo goed mogelijk te beschermen dient de hoes perfect aan te sluiten bij de afmetingen van jouw tablet. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle tablet hoezen die geschikt zijn voor de Denver TAQ-10123. Zo weet je zeker dat je Denver tablet ten alle tijden optimaal is beschermd.

Denver TAQ-10123 Accessoires & Specificaties

Gebruik je je tablet veel voor onderweg? Zorg dat je altijd mobiel bent met een thuislader of autolader. De Denver TAQ-10123 beschikt over een 10.1 inch display. Om je tablet optimaal te beschermen is het raadzaam gebruik te maken van een tablet hoes die perfect aansluit bij de afmetingen van je tablet. De afmetingen van de Denver TAQ-10123 zijn 253 x 165 x 13mm. De tablet weegt 660 gram. 

Wat mag je van ons verwachten?

Case2go biedt een breed assortiment stijlvolle en beschermende Denver TAQ-10123 hoezen. De tablet hoezen van Case2go zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe eSTAR tablet optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet door jouw bestelde tablet hoes niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Niet gevonden wat je zocht? Selecteer je tablet voor alle beschikbare Denver tablet hoezen of wellicht ben je geïnteresseerd in deze vergelijkbare Denver tablet hoezen:

Denver TAQ-10122 hoesjes

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een Denver TAQ-10123 hoes?
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »