Hulp nodig? Bel 0511-794520

ARCHOS 101B / 101C Platinum hoesjes

ARCHOS 101B / 101C Platinum hoesjes

Hoesjes voor de Archos 101 Platinum

Een beschermde hoes is één van de belangrijkste accessoires voor de Archos 101 Platinum. Zo voorkom je krassen en beschadigingen en bescherm je de tablet tegen val- en stootschade. Een hoesje heeft niet alleen een beschermde functie, maar geeft ook meer grip over je tablet. Er zijn diverse hoezen beschikbaar voor de Archos 101 Platinum. Zo is er altijd een hoes die bij jouw tablet past! Alle bovenstaande tablet hoezen zijn geschikt voor de Archos 101 Platinum. Alle bovenstaande producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Specificaties en Accessoires

Alle bovenstaande tablet hoezen zijn geschikt voor de Archos 101B en 101C Platinum. Deze tablet beschikt over een opslag geheugen van 8 GB. Dit kan worden uitgebreid doormiddel van een Micro SD-geheugenkaart tot maximaal 32GB. Verder beschikt de tablet over een Mini HDMI aansluiting om de tablet te bevestigingen aan een TV.

Wat mag je van ons verwachten?

Case2go biedt een breed assortiment stijlvolle en beschermende Archos 101 Platinum hoesjes, cases en covers. De tablet hoezen van Case2go zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe tablet optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet door jouw bestelde hoes niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Niet gevonden wat je zocht? Selecteer je Archos voor alle beschikbare tablet hoesjes of wellicht ben je geïnteresseerd in deze vergelijkbare Archos hoezen:​

- Archos 70 Platinum hoesjes
Archos 79 Platinum hoesjes
- Archos 80 Platinum hoesjes

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een Archos 101 Platinum hoes? 
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!​

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2