Tablet aansluiten met Micro HDMI

Tablet aansluiten met Micro HDMI

Steeds meer tablets beschikken over een Micro HDMI poort. Een Micro HDMI poort maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel beeld en geluid af te spelen op een externe monitor of tv. HDMI staat voor High-Definition Multimedia Interface. Er zijn verschillende HDMI connectoren. Elke HDMI connector heeft verschillende eigenschappen. Wil jij ook je tablet aansluiten op een TV of monitor?

Steeds meer tablets beschikken over een Micro HDMI poort. Een Micro HDMI poort maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel beeld en geluid af te spelen op een externe monitor of tv. HDMI staat voor High-Definition Multimedia Interface. Er zijn verschillende HDMI connectoren. Elke HDMI connector heeft verschillende eigenschappen. 

Micro-HDMI connector
Deze aansluiting noemen we een "Type D-connectie met HDMI-standaard 1.4". Deze aansluiting geeft een maximale resolutie van 4096×2160 en is geschikt voor 3D video. Daarnaast is deze aansluiting geschikt voor Dolby TrueHD. 

Wil jij ook je tablet aansluiten op TV of externe monitor? Kijk goed in de handleiding van de tablet welk type connector je tablet aan boord heeft. Vervolgens sluit je de Micro HDMI kabel aan op je tablet en op de TV. De tablet herkent de HDMI-kabel automatisch als je deze aansluit. 

Op de onderstaande foto is tablet met een Micro HDMI poort afgebeeld.

tablet met micro HDMI aansluiting
In onze webshop vind je een compleet overzicht van alle beschikbare Micro HDMI kabels. 

Bekijk alle Micro HDMI kabels en connectors in onze webshop.  

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »