Wiko screenprotector kopen? Selecteer je toestel:

0
Bescherm je tablet optimaal tegen kras, val en stootschade met een Wiko screenprotector.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Wiko screenprotector voorkomt schade aan uw toestel

kras- en stootschade is zonde om te hebben op je tablet of telefoon, zeker wanneer je deze veel gebruikt. Om dit te voorkomen is een screenprotector van belang. Een Wiko Screenprotector is er in twee verschillende uitvoeringen. Er is een uitvoering in plastic en een uitvoering in glas (Tempered Glass Screenprotector). Deze glazen screenprotecters zijn gehard en zijn statisch, waarmee ze erg sterk en stevig zijn. Bij een glazen uitvoering ben je gegarandeerd beschermd tegen eventuele stoten of krassen. 

Een screenprotector van glas is sterker en gaat langer mee dan een screenprotector van plastic. Een plastic screenprotector zal de nodige krassen opvangen, maar zal er sneller minder uitzien. Na een verloop van tijd kun je de oude screenprotector van plastic gemakkelijk vervangen voor een nieuwe, zonder enige lijmresten te zien. Een screenprotecter van glas zal minder snel kapot gaan. Een screenprotecter van glas is ook minder gevoelig voor krasjes. Daarnaast is een glazen screenprotector vrij van bubbels in tegenstelling tot een plastic screenprotectors. Een Wiko screenprotector is prima in combinatie te gebruiken met een tablet hoes of een Wiko telefoonhoesje.

Aanbrengen van een screenprotector

Het aanbrengen van een Wiko screenprotector van glas of plastic is eenvoudig maar vereist wel de nodige concentratie. Controleer eerst dat de afmeting van de screenprotector overeenkomt met de afmeting van het display van je Wiko telefoon. Tijdens het aanbrengen van de screen protector is het belangrijk dat het display van je telefoon volledig stof- en vet vrij gemaakt wordt, anders ontstaan er bubbels. Alle benodigde schoonmaak middelen worden standaard mee geleverd. Wanneer het scherm eenmaal goed schoon is gemaakt is het opplakken van de screenprotector eenvoudig en snel geregeld. 

 Bekijk ook:

- Acer Screenprotectors

- iPad & iPhone Screenprotectors

- Samsung Screenprotectors

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een Wiko Screenprotector?
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »