Hulp nodig? Bel 0511-794520

Selecteer het formaat van je telefoon

Selecteer het formaat van je telefoon

Universele smartphone hoesjes

Om je smartphone optimaal te beschermen is het aan te raden een goede hoes te gebruiken. Zo bescherm je de smartphone tegen stoten en krassen. Alle bovenstaande hoesjes zijn universeel en te gebruiken voor een groot aantal smartphones. De afmetingen verschillen per smartphone. Het is daarom van belang een hoes uit te zoeken die perfect aansluit bij jouw smartphone. Wanneer de hoes perfect aansluit, blijft de smartphone stevig op zijn plaats. Zo is de smartphone optimaal beschermd tegen stoten, krassen, vuil en stof.

Afmetingen

Om de smartphone optimaal te beschermen is het raadzaam een hoes aan te schaffen die perfect past. In het onderstaande overzicht zijn de maximale afmetingen vermeld. Weet je niet zeker welke hoes past bij jouw smartphone? Meet dan van te voren je smartphone op. 

Formaat Max Lengte Max Breedte
Size S:  115 mm 55 mm
Size M: 115 mm 60 mm
Size L: 120 mm 60 mm
Size XL: 125 mm 65 mm
Size XXL: 135 mm 70 mm
Size 3XL: 140 mm 70 mm
Size 4XL: 150 mm 80 mm
Size 5XL: 160 mm 80 mm
     

Wat mag je van ons verwachten?

Case2go biedt een breed assortiment functionele, stijlvolle en beschermende universele telefoonhoesjes. We vinden het erg belangrijk dat de producten die wij verkopen van goede kwaliteit zijn en voldoen aan jouw wensen. Elk telefoonhoesje die we verkopen is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je telefoon optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet het hoesje niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren


Bekijk ook : Huawei telefoonhoesjes | Microsoft Lumia hoesjes | Honor telefoonhoesjes