Hulp nodig? Bel 0511-794520

Ruilen & Retourneren

Wij vinden het erg belangrijk om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Wanneer een product niet naar wens is of niet past, dan is het mogelijk de bestelling (deels) te retourneren. Volgens de wet kopen op afstand, kan je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen zonder opgaaf van reden. 
 

Bestelling retourneren

Je kunt je bestelling (gedeeltelijk) retour sturen middels een retourformulier. Deze kan je hier downloaden.  Vul deze zo gevraagde gegevens zo compleet mogelijk in. 
 

Producten omruilen

Omruilen van een artikel voor een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. Je ontvangt binnen maximaal 5 werkdagen het orderbedrag retour via de door jouw gekozen betaalmethode.

Besteld via Bol.com?

Meld je retourzending aan via je Bol.com account. Je bestelling is immers geplaatst via Bol.com. Het orderbedrag wordt binnen 7 werkdagen door Bol.com gecrediteerd. Mocht je het product willen ruilen dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen via Case2go.nl.
 

Snel het betaalde bedrag terug gestort krijgen

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons betaald hebt. Als je nog facturen met een betalingsachterstand open hebt staan, storten wij niet terug. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo.
 

Retourvoorwaarden

Aan het retourneren zijn geen annuleringskosten verbonden. De kosten voor het retour sturen van de producten komen voor rekening van de klant. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening. Om je bestelling te kunnen retourneren gelden er een aantal belangrijke regels:

1) Producten dienen in ongebruikte staat te worden geretourneerd.
2) Producten dienen compleet met de verpakking, eventuele accessoires en handleidingen te worden geretourneerd.
 

Retour adresgegevens

Verpak de producten goed zodat er geen schade kan ontstaan tijdens het transport. Product(en) retour sturen is op eigen risico, verpak deze dus goed. Je kunt de bestelling retour zenden naar onderstaand adres:

Case2go.nl
Burgumerdaam 18
9251GD Burgum
Nederland

Europees Modelformulier voor Herroeping

Wil je in plaats van ons eigen retourformulier, gebruik maken van het Europees Modelformulier voor Herroeping?
Klik hier om het Europees Modelformulier voor Herroeping te downloaden.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij geven de voorkeur aan e-mail en zullen deze binnen 24 uur beantwoorden. Neem contact met ons op via het contactformulier.