Xiaomi Mi 8 Pro hoes, case of cover

4
Alle onderstaande smartphone hoesjes zijn geschikt voor de Xiaomi Mi 8 Pro (2018)
Lees meer
Sorteren op:

Xiaomi Mi 8 Pro hoes, case of cover

Bij gebruik van een Xiaomi Mi 8 Pro hoes word jouw toestel optimaal beschermd tegen schade. De meeste hoezen beschermen zowel de voor als de achterkant van je smartphone tegen krassen en andere beschadigingen. Een hoes geeft ook meer grip op je smartphone wat verschillende soorten schade kan voorkomen. De aanschaf van een hoes voor het toestel is natuurlijk heel belangrijk om de Xiaomi Mi 8 Pro te beschermen tegen verschillende soorten schade, maar een hoesje kan ook helpen om jouw toestel te personaliseren naar uw eigen smaak. Dit kun je doen aan de hand van de verschillende type hoezen, kleuren en patronen. 

Waarom een Xiaomi Mi 8 Pro hoes?

Het is natuurlijk algemeen bekend dat gebruik van een hoesje verstandig is. Toch zijn er nog veel mensen die de keuze maken om niet gebruik te maken van een hoesje omdat het er bijvoorbeeld minder mooi uit zou zien. Daarom zijn er verschillende type hoezen voor verschillende type mensen. Ben je bijvoorbeeld een beetje onhandig en laat je de telefoon vaak vallen, dan is het verstandig om een schokbestendige hoes aan te schaffen. Vind je het fijner als zowel de voorkant als de achterkant wordt beschermd is een flip hoes misschien geschikter. Bent je een lichte gebruiker van de telefoon en heb je de telefoon vaak thuis liggen? Dan is misschien een TPU cover al voldoende bescherming. Zo ziet je dat we bij Case2go voor ieder type telefoon gebruiker een type hoes hebben.

Specificaties Xiaomi Mi 8 Pro

  • Releasedatum: September 2018
  • Afmetingen: 154,9 x 74,8 x 7,6
  • display: 6,21 inch LCD display
  • Geheugen: 128 GB, 6/8 GB RAM
  • Hoofdcamera: 12 en 12 megapixel 
  • selfiecamera: 20 megapixel 
  • Aansluiting: USB-C 
  • Batterij: 3020 mAh

Welke hoes voor je Xiaomi Mi 8 Pro kies je?

Voor iedere telefoon of misschien juist wel persoon geldt een andere voorkeur met betrekking tot de keuze voor een hoes case of cover. Waarbij de één liever een bookcase heeft waar ook nog enkele pasjes in kunnen kiest de andere wellicht eerder voor een robuuste cover. In ieder geval, wat je voorkeur ook heeft, bieden wij je graag de juiste hoes aan. Ook als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste hoes kun je gerust contact met onze klantenservice opnemen. 

Alles hoezen cases en covers op deze pagina zijn toestelspecifiek en uitsluitend geschikt voor de Xiaomi Mi 8 Pro. Neem gerust contact met ons op wanneer je nog vragen hebt over een Xiaomi Mi 8 Pro hoes, case of cover.

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »