OnePlus 3 / 3T Hoesjes

1
Bescherm je nieuwe smartphone optimaal met een smartphone hoesje. Allen onderstaande hoesjes zijn geschikt voor de OnePlus 3 & OnePlus 3T.
Lees meer
Sorteer op:

Optimale bescherming met een OnePlus 3 hoes

Eén van de belangrijkste accessoires voor jouw nieuwe telefoon is een OnePlus 3 hoesje.Om de smartphone optimaal te beschermen tegen val, stoot en kras schade is het raadzaam gebruik te maken van een toestel specifieke hoes. Deze smartphone hoesjes zijn opmaat gemaakt voor de OnePlus 3. Daarnaast blijven alle knoppen en aansluitingen vrij waardoor je de telefoon ten alle tijden in de hoes kan laten zitten. Naast een beschermende functie geeft een OnePlus 3 hoesje je meer grip over je telefoon. Kortom een onmisbare accessoire voor jouw telefoon.

OnePlus 3 hoes bestellen? Dit mag je van ons verwachten

Alle bovenstaande telefoon hoesjes, cases en covers zijn geschikt voor de OnePlus 3. De OnePlus 3 hoesjes van Case2go zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe telefoon optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet door jouw bestelde hoesje niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een OnePlus 3 hoes?
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »