Huawei Ascend P6 Hoesjes

1
Sorteer op:

Bent u in het bezit van een Huawei Ascend P6 en opzoek naar een smartphone hoesje wat perfect bij u en uw Huawei Ascend P6 aansluit? Case2go heeft een ruim assortiment smartphone hoesjes. Wellicht zit de juiste hoes er tussen.

Huawei Ascend P6 hoes

Een beschermhoes voor uw Huawei Ascend P6 is eén van de belangrijkste accessoires voor uw smartphone. Bescherm daarom vanaf nu uw Huawei Ascend P6 goed tegen schokken, krassen en andere beschadigingen. De beschermhoes beschermt uw Huawei Ascend P6 optimaal doordat de hoes zowel de voor- als achterzijde van uw telefoon goed beschermt. De hoes is op maat gemaakt voor de Huawei Ascend P6. Hierdoor blijven alle aansluitingen zoals de volumeknoppen, camera en oplaad-aansluitingen vrij. Doordat deze aansluitingen vrij blijven kan de telefoon altijd in de hoes blijven. Zo loopt uw Huawei Ascend P6 geen enkele kans op beschadiging. De telefoon wordt in een plastic huls vast geklikt hierdoor blijft de telefoon goed in de hoes vast zitten.

De smartphone hoesjes van de Huawei Ascend P6 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De hoezen die Case2go u aanbiedt zijn niet alleen functioneel door uw smartphone te beschermen, de hoesjes zijn ook een hippe en opvallende accessoire.

Specificaties

De Huawei Ascend P6 beschikt over een intern geheugen van 8GB . Dit geheugen kan worden uitgebreid door middel van een microSD-kaart, dit kan tot maximaal 64GB. De afmetingen van de Huawei Ascend P6 zijn 132.7 x 65.5 x 6.18mm en hij weegt 120 gram. Verder beschikt de Huawei Ascend P6 over een 4.7 inch LCD-scherm, een Quad-core processor en een microUSB-poort.

Bent u opzoek naar een ander model van Huawei? Klik dan op onderstaande link:

Huawei Ascend G6 hoes

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe