Huawei Ascend G6 Hoesjes

2
Sorteer op:

Bent u in het bezit van een Huawei Ascend G6 en opzoek naar een smartphone hoesje wat perfect bij u en uw Huawei Ascend G6 aansluit? Case2go heeft een ruim assortiment telefoonhoesjes. Wellicht zit de juiste hoes er tussen.

Huawei Ascend G6 hoes

Een beschermhoes voor uw Huawei Ascend G6 is eén van de belangrijkste accessoires voor uw telefoon. Bescherm daarom vanaf nu uw huawei  Ascend G6 optimaal tegen schokken, krassen en andere beschadigingen. Door het gebruik van een beschermhoes wordt de voor- en achterkant van uw Huawei Ascend G6 goed beschermt tegen beschadigingen. Door middel van een plastic huls wordt uw telefoon in de hoes geklikt. Hierdoor blijft uw telefoon goed in de hoes zitten. De hoes is op maat gemaakt voor de Huawei Ascend G6. Alle aansluiting zoals de volumeknoppen, camera en oplaad-aansluitingen blijven vrij. De Huawei Ascend G6 kan altijd in de hoes blijven zitten door dat de aansluitingen vrij blijven. Hierdoor loopt u geen enkele kans op beschadigingen.

De telefoonhoesjes van de Huawei Ascend G6 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. De hoezen die Case2go u aanbiedt zijn niet alleen functioneel door u telefoon te beschermen, de hoesjes zijn ook een hippe en opvallende accessoire.

Specificaties

De Huawei Ascend G6 beschikt over een intern geheugen van 8GB. Het interne geheugen kan worden uitgebreid door middel van microSD-kaart tot maximaal 64GB. De afmetingen van de Huawei Ascend G6 zijn 130 x 65 x 7.85mm en hij weegt 115 gram. Verder beschikt de telefoon over een 4.5 inch LCD-scherm, een Quad –core processor en een microUSB-poort.

Bent u opzoek naar een ander model van Huawei? Klik dan op onderstaande link:

Huawei Ascend P6 hoes

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe