Honor Holly Hoesjes

1
Alle Honor Holly hoesjes, cases & covers in één overzicht! Bekijk ons aanbod!
Lees meer
Sorteer op:

Om de Honor Holly optimaal te beschermen is een smartphone hoesjes één van de belangrijkste accessoires. Zo voorkom je krassen en beschadigingen en zorg je er voor dat je smartphone er langer als nieuw uit blijft zien. De afmetingen van de Honor Holly zijn 142.2 x 72.3 x 9.4 millimeter en weegt 156 gram. Wij hebben een overzicht gemaakt van allle smartphone hoesjes en accessoires die geschikt zijn voor dit toestel.

Honor Holly hoesjes

De Honor Holly hoesjes beschermen zowel de voor- als achterkant van het toestel. Deze hoesjes zijn op maat gemaakt voor dit toestel. De smartphone wordt vastgeklikt in de hoes waardoor deze stevig op zijn plaats blijft. In de hoes zitten enkele uitsparingen zodat de camera en andere knoppen en aansluitingen vrij blijven. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk alle Honor Holly hoesjes via bovenstaande link.

Insteek hoesjes

Gebruik je liever een sleeve of insteek hoesje? Bovenstaande insteek hoesjes zijn ook geschikt voor de Honor Holly. Naast de product specifieke smartphone hoesjes heeft Case2go ook een groot aantal universele smartphone hoesjes. Deze insteek hoesjes beschermen zowel de voor als achterkant van het toestel beschermt. Let bij aanschaf van een insteek hoesje wel op de afmetingen. Zo weet je zeker dat je de juiste hoes kiest bij de juiste smartphone. 

Accessoires voor de Honor Holly

Deze smartphone is standaard uitgerust met 16GB opslag geheugen. Na installatie van de benodigde software blijft hier ongeveer 12.5GB van over. Het toestel is uitgerust met een Micro SD geheugenkaart slot zodat het opslag geheugen uitgebreid kan worden. Je kunt het opslag geheugen uitbreiden tot maximaal 32GB. Wij hebben een overzicht gemaakt voor alle beschikbare accessoires voor de Honor Holly smartphone. 

Opzoek naar een ander Honor smartphone hoesje?

Bekijk ook Honor 3C hoesjes

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe