Hulp nodig? Bel 0511-794520

Wiko Highway Signs hoesjes

Wiko Highway Signs hoesjes

Wiko Highway Signs hoes kopen?

Eén van de belangrijkste accessoires voor je nieuwe telefoon is een Wiko Highway Signs hoesje . Om telefoon optimaal te beschermen tegen stoten, krassen en andere beschadigingen is een smartphone hoesje een onmisbare accessoire. In het bovenstaande overzicht vindt je een groot aanbod Wiko Highway Signs hoesjes die geschikt zijn voor de Wiko Highway Signs. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hoesjes en kleuren. Een Wiko Highway Signs hoesje heeft niet alleen een beschermde functie, maar geeft ook meer grip over het toestel. Voor de optimale bescherming is het belangrijk dat de smartphone hoes perfect aansluit bij de afmetingen van de Wiko Highway Signs. Zo kan je kiezen uit:

Een WikoHighway Star 4G​ Wallet Case

Een Wiko Highway Signs Wallet Case geeft bescherming aan zowel de voor- als achterkant van de telefoon. Een wallet case geeft een stijlvol en zakelijk karakter aan jouw telefoon. De telefoon ligt stevig in de hoes waardoor deze goed op zijn plaats blijft. In de Wiko Highway Signs hoes zijn enkele uitsparingen gemaakt zodat de oplaad aansluiting, knoppen, camera en flitser vrij blijven. Aan de binnenzijde van de flap zit een opening waar je geld en/of (bank)pasjes in op kunt bergen, ook is er ruimte voor een (pas)foto.        

Universele smartphone sleeve   

Je kunt ook kiezen voor universele smartphone sleeve. Een sleeve is een insteek hoesje waar je de telefoon na gebruik in schuift. Zowel de voor als achterkant van de telefoon is zo optimaal beschermd. Aan de bovenzijde van de sleeve zit een lus waarmee je de telefoon eenvoudig uit de sleeve trekt. Om de telefoon te gebruiken dien je de telefoon volledig uit de sleeve te halen. Deze sleeves zijn universeel en te gebruiken voor een groot aantal smartphones.

Sportarmband voor de Wiko Highway Signs.  

Wil jij tijdens het sporten bereikbaar zijn, je sport prestaties meten of gewoon lekker muziek luisteren? De meest comfortabele en veilige manier is met een Wiko Highway Signs sportarmband. Normale telefoon hoesjes zijn in de meeste gevallen niet geschikt tijdens het sporten.​ Een sportarmband is zo ontwikkeld dat deze niet in de weg zit tijdens het sporten. Met een gratis app (zoals Runkeeper) op je telefoon, kan de sportarmband ook gebruikt worden om al je prestaties te meten en te delen met je vrienden.​ Alle bovenstaande sport- en hardloop armbanden zijn universeel en geschikt voor de Wiko Highway Signs.

Specificaties en accessoires voor de Wiko Highway Signs.

De Wiko Highway Signs is verkrijgbaar vanaf september 2014. Het toestel is op de markt gebracht in verschillende kleuren. De afmetingen van het toestel zijn 138 x 68 x 7.6mm. Het toestel is uitgerust met een 4.7 inch display scherm. Om het scherm optimaal te beschermen tegen krassen en beschadigingen is het verstandig gebruik te maken van een Wiko screenprotector. Standaard is de telefoon uitgerust met een intern opslaggeheugen van 8GB. Doormiddel van een geheugenkaart is het opslaggeheugen te vergroten tot maximaal 32GB. Verder beschikt het toestel over een Micro USB (V 2.0) voor het opladen van de telefoon en gegevens overdracht zoals afbeeldingen, video's.  

Wat mag je van ons verwachten?

Het productaanbod van Case2go bestaat uit een groot assortiment tablet hoezen en telefoon hoezen om jouw toestel optimaal te kunnen beschermen. Alle telefoonhoesjes, cases & covers zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe telefoon optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet je telefoon hoes niet aan je verwachting? Dan is het geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Geen geschikte hoes voor de Highway Signs kunnen vinden? Selecteer je toestel voor alle beschikbare Wiko telefoonhoezen of wellicht ben je geïnteresseerd in deze vergelijkbare Wiko hoesjes:​

Wiko Highway Star 4G hoesjes
​Wiko Highway Pure 4G hoesjes
​Wiko Sunset 2 hoesjes

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een Wiko Highway Signs hoes? 
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!​

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

13 artikel(en)