Hulp nodig? Bel 0511-794520

Sony Xperia M2 hoesjes

Sony Xperia M2 hoesjes

Hoesjes voor de Sony Xperia M2

Een beschermde hoes is één van de belangrijkste accessoires voor de Sony Xperia M2. Zo voorkom je krassen en beschadigingen en bescherm je de smartphone tegen val- en stootschade. Om je Sony Xperia M2 optimaal te beschermen is een bescherm hoesje een must have voor elke smartphone. Een hoesje heeft niet alleen een beschermde functie, maar geeft ook meer grip over je smartphone. Er zijn diverse hoezen beschikbaar voor de Sony Xperia M2. Zo is er altijd een hoes die bij jouw telefoon past! Alle bovenstaande telefoonhoesjes zijn geschikt voor de Sony Xperia M2. Alle bovenstaande producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Specificaties en Accessoires

De Sony Xperia M2 beschikt over een intern geheugen van 8GB. Het interne opslaggeheugen kan worden uitgebreid door middel van een microSD-kaart tot maximaal 64GB. De afmetingen van de Sony Xperia M2 zijn 139,6 x 71,1 x 8,6 mm. De smartphone weegt 148 gram. Verder beschikt de Sony Xperia M2 over een 4.8 inch TFT-scherm, een microUSB-poort en een Quad-core processor. Om het display optimaal te beschermen tegen krassen kan je gebruik maken van een screenprotector. Dit is een plastic folie dat over het display wordt geplakt.

Service en kwaliteit

We vinden het erg belangrijk dat het Sony Xperia M2 hoesje voldoet aan jouw verwachting. Voldoet het product onverhoopt niet aan je verwachting, dan kun je het product ruilen of retourneren.


Bekijk ook:  Sony Xperia Z3 hoesjes | Sony Xperia Z1 hoesjes 

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)