Hulp nodig? Bel 0511-794520

Lumia 820

Lumia 820

Opzoek naar een smartphone hoesje voor de Nokia Lumia 820? Selecteer hier boven naar welke hoes of accessoires jij op zoek bent en kijk welke hoezen er voor jouw smartphone geschikt zijn. Alle smartphone hoesjes die vermeld staan in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar.  

Universele sleeve

Met een sleeve of insteek hoesje schuif je de Nokia Lumia 820 vanaf de bovenkant in de hoes. Hierdoor is de smartphone volledig beschermd. Om de smartphone te gebruiken dien je de telefoon in z’n geheel uit de hoes te halen. De Nokia Lumia 820 is dus niet volledig beschermd wanneer je deze gebruikt. Deze insteek hoesjes zijn universeel en daarom te gebruiken voor een groot aantal smartphones.

Accessoires

Opzoek naar accessoires voor jouw Nokia Lumia 820? Case2go heeft een groot aanbod accessoires voor jouw smartphone. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een screenprotector of oplaad kabel. Het opslag geheugen van de meeste telefoons is erg beperkt. Bij de Nokia Lumia 820 is het mogelijk om een extra geheugenkaartje in de telefoon te doen om zo het interne geheugen te vergroten. Daarnaast bieden wij verschillende accessoires om je telefoon mee te onderhouden. 

There are no products matching the selection.