Hulp nodig? Bel 0511-794520

Motorola Moto E (2de Gen) hoesjes

Motorola Moto E (2de Gen) hoesjes

Bescherm je Motorola Moto E (2de Gen) optimaal met een hoesje, case of cover. Zo bescherm je de smartphone tegen vuil, stoten en krassen. Een telefoonhoesje is dus een Must-Have voor elke smartphone. Naast de beschermende functie geeft een hoesje je meer grip over je telefoon. Kies je voor een toestel specifieke hoes dan is de hoes op maat gemaakt voor de Motorola Moto E (2de Gen). Dit betekend dat alle knoppen en aansluitingen vrij blijven. 

Hoesjes voor de Motorola Moto E (2de Gen)

Case2go biedt een uitgebreid assortiment functionele, stijlvolle en beschermende telefoonhoesjes. Voor elke telefoon zijn er verschillende typen hoezen verkrijgbaar. Het type hoes is afhankelijk van de eindgebruiker. Zo kun je kiezen uit de volgende type hoezen:

Toestel specifieke hoesjes
Een toestel specifieke hoes is een telefoonhoes die op maat is gemaakt voor de Motorola Moto E (2de Gen). Zo blijven alle knoppen en aansluitingen vrij. Daarnaast is er een uitsparing gemaakt voor de camera. Zo kun je de smartphone functioneel blijven gebruiken terwijl deze optimaal is beschermd tegen vuil, stof en stootschade.

Sleeves
Je kunt ook kiezen voor universele sleeve. Een sleeve is een insteekhoesje waar je de telefoon na gebruik in schuift. Zowel de voor als achterkant van de telefoon is optimaal beschermd. Door de lus haal je eenvoudig de smartphone uit hoes om te gebruiken. Het nadeel van een sleeve is dat je de smartphone in zijn geheel uit de hoes moet halen om de telefoon te gebruiken. 

Specificaties & Accessoires

De Motorola Moto E (2de Gen) is vanaf februari 2015 verkrijgbaar. De afmetingen van deze Motorola Moto E (2de Gen) zijn 129.9 x 66.8 x 12.3 mm en weegt 145 gram. Om het display te beschermen tegen krasjes is het raadzaam gebruik te maken van een screenprotector. Het toestel beschikt over een 4.5 inch display en een intern geheugen van 8GB. Door middel van eenMicro-SD geheugenkaart is het geheugen uitbreidbaar tot 32GB.

Bekijk ook : Moto E (1ste Gen) hoesjes | Moto G (2e Gen) hoesjes | Moto G (3de Gen) hoesjes

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)