Hulp nodig? Bel 0511-794520

iPhone SE hoesjes & covers

iPhone SE hoesjes & covers

iPhone SE hoes

Eén van de belangrijkste accessoires voor jouw nieuwe telefoon is een iPhone SE hoes. Om je nieuwe iPhone optimaal te beschermen tegen stoten, krassen en andere beschadigingen is een praktische en functionele hoes een onmisbare accessoire. Bij Case2go vindt je een groot aanbod telefoon hoesjes geschikt voor de iPhone SE. Je kunt kiezen uit verschillende telefoon hoesjes en verschillende kleuren. Een iPhone SE hoesje heeft niet alleen een beschermde functie, maar geeft ook meer grip over je mobiele telefoon. Voor de optimale bescherming is het belangrijk dat de iPhone SE hoesperfect aansluit bij de afmetingen van jouw telefoon. In het bovenstaande overzicht vind je alle iPhone SE hoesjes die geschikt zijn voor je nieuwe smartphone!

Specificaties & Accessoires

De iPhone SE is geïntroduceerd in het voorjaar van 2016. De benaming "SE" staat voor Special Edition. De iPhone SE is de goedkoopste iPhone die Apple tot nu toe op de markt heeft gebracht. De afmetingen van de iPhone SE zijn gelijk aan de iPhone 5(S). Hierdoor zijn alle iPhone 5 hoesjes ook geschikt voor de iPhone SE. De iPhone SE wordt uitgebracht in de kleuren space grijs, zilver, goud en roségoud. De nieuwe iPhone weegt 113 gram en meet 123,8 bij 58,6 bij 7,6 millimeter. Bovenstaande hoesjes zijn geschikt voor de iPhone SE (2016) met modelnummers: A1723, A1662, A1724.

Wat mag je van ons verwachten?

Case2go biedt een breed assortiment stijlvolle en beschermende iPhone SE hoesjes, cases en covers. De telefoon hoezen van Case2go zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe iPhone optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet door jouw bestelde hoes niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Niet gevonden wat je zocht? Selecteer je iPhone voor alle beschikbare iPhone hoezen of wellicht ben je geïnteresseerd in deze vergelijkbare iPhone hoezen:​

- iPhone 5(s) hoezen
- iPhone 5c hoezen
iPhone 6(s) hoezen

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een iPhone SE hoes? 
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!​

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4