Hulp nodig? Bel 0511-794520

Iphone 5C hoesjes

Iphone 5C hoesjes

iPhone 5c hoesjes

Met een goede bescherm hoes bescherm je de iPhone 5C optimaal tegen vuil, stof, krassen en stoten. Ruim 30% van de iPhone gebruikers heeft schade binnen het eerste jaar! Naast de beschermde functie is het mogelijk de iPhone 5C te onderscheiden door een hoes te kiezen met een uniek design. Alle bovenstaande smartphone hoesjes zijn geschikt voor de iPhone 5C. Daarnaast biedt Case2go de mogelijkheid om jouw iPhone 5C geheel te personaliseren door zelf één te ontwerpen.

Accessoires & Specificaties iPhone 5C

De iPhone 5C heeft een 4 inch multi-touch-breedbeelddisplay met led achtergrond verlichting. Deze iPhone is verkrijgbaar met een intern geheugen van 8, 16 of 32GB. Het interne geheugen is niet uitbreidbaar doormiddel van een micro SD geheugenkaart. De afmetingen van de iPhone 5C zijn verschillend aan de iPhone 5 en iPhone 5s. De afmetingen van de iPhone 5C zijn 124,4 x 59,2 x 8,97 mm. De iPhone 5C weegt 132 gram. De voorzijde is plat en gemaakt van glas. Om het display optimaal te beschermen tegen val en stootschade is het raadzaam gebruik te maken van een iPhone 5C Screenprotector. De achterzijde bestaat uit verhard polycarbonaat (plastic) die verkrijgbaar is in de kleuren Wit, Blauw, Roze, Groen en Geel. Bovenstaande iPhone 5C hoesjes zijn geschikt voor de iPhone 5C (2013) met modelnummers: A1456, A1507, A1516, A1529, A1532.

Wat mag je van ons verwachten?

Het assortiment van Case2go bestaat uit een groot aantal iPad hoesjes en iPhone hoesjes. Alle hoesjes, cases en covers zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe iPhone 5C optimaal is beschermd tegen vuil, stof, stoten en krassen. Voldoet je iPhone 5C hoesje niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren. Bekijk ook deze vergelijkbare Apple iPhone hoesjes: 

Iphone 4/4S hoesjes
Iphone 5/5S hoesjes  
Iphone 6/6S hoesjes

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een iPhone 5C hoes? 
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)