Hulp nodig? Bel 0511-794520

HTC One Mini 2 hoesjes

HTC One Mini 2 hoesjes

Bent u in het bezit van een HTC One Mini 2? En bent u nog opzoek naar de hoes die perfect aansluit bij u en uw HTC One Mini 2? Case2go beschikt over een ruim assortiment telefoonhoesjes.

HTC One Mini 2 hoes

Eén van de belangrijkste accessoires voor uw HTC One Mini 2 is een beschermhoes. De beschermhoezen die case2go u aanbiedt beschermen zowel de voor- als de achterkant van uw HTC One Mini 2. Bij de meeste beschermhoezen wordt de telefoon in een plastic huls geklikt, hierdoor blijft uw HTC One Mini 2 goed zitten in de hoes en loopt u geen enkele kans op schokken, krassen of andere beschadigingen. De hoesjes zijn speciaal voor de HTC One Mini 2 gemaakt, hierdoor blijven alle aansluitingen zoals de volumeknoppen, de microUSB-poort (oplaad-aansluiting) en camera vrij. Hierdoor kunt u de HTC One Mini 2 tijdens het opladen in de hoes laten zitten. Zo loopt u geen enkele kans op beschadigingen.

De telefoonhoesjes van de HTC One Mini 2 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De hoezen die Case2go u aanbiedt zijn niet alleen functioneel door u telefoon te beschermen, de hoesjes zijn ook een hippe en opvallende accessoire.

Specificaties

De HTC One Mini 2 beschikt over een intern geheugen van 16GB. Dit geheugen kunt u uitbreiden met een microSD-kaart tot maximaal 64GB. De afmetingen van de HTC One Mini 2 zijn 137.4 x 65 x 10.6mm en hij weegt 137 gram. Verder beschikt de HTC One Mini 2 over een 4.5 inch touchscreen scherm, een Quad-core processor en een microUSB-poort.

Bent u opzoek naar een ander model van HTC? Klik dan op eén van de onderstaande links:

HTC Desire 816 hoes

HTC One M8 hoes

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)