Hulp nodig? Bel 0511-794520

HTC Desire 820 hoesjes & Covers

HTC Desire 820 hoesjes & Covers

Bescherm je HTC Desire 820 Neon optimaal met een hoesje, case of cover. Zo bescherm je de smartphone tegen vuil, stoten en krassen. Een telefoonhoesje is dus een Must-Have voor elke smartphone. Naast de beschermende functie geeft een hoesje je meer grip over je telefoon. Kies je voor een toestel specifieke hoes dan is de hoes op maat gemaakt voor de HTC Desire 820. Dit betekend dat alle knoppen en aansluitingen vrij blijven. 

Hoesjes voor de HTC Desire 820

Case2go biedt een uitgebreid assortiment functionele, stijlvolle en beschermende telefoonhoesjes. Voor elke telefoon zijn er verschillende typen hoezen verkrijgbaar. Het type hoes is afhankelijk van de eindgebruiker. Zo kun je kiezen uit de volgende type hoezen:

Toestel specifieke hoesjes
Een toestel specifieke hoes is een telefoonhoes die op maat is gemaakt voor de HTC Desire 820. Zo blijven alle knoppen en aansluitingen vrij. Daarnaast is er een uitsparing gemaakt voor de camera. Zo kun je de smartphone functioneel blijven gebruiken terwijl deze optimaal is beschermd tegen vuil, stof en stootschade.

Sleeves
Je kunt ook kiezen voor universele sleeve. Een sleeve is een insteekhoesje waar je de telefoon na gebruik in schuift. Zowel de voor als achterkant van de telefoon is optimaal beschermd. Door de lus haal je eenvoudig de smartphone uit hoes om te gebruiken. Het nadeel van een sleeve is dat je de smartphone in zijn geheel uit de hoes moet halen om de telefoon te gebruiken. 

Specificaties & Accessoires

De HTC Desire 820 is vanaf september 2014 verkrijgbaar in Nederland. De afmetingen van deze HTC Desire 820 zijn 157.7 x 78.7 x 7.7 mm en weegt 155 gram. Om het display te beschermen tegen krasjes is het raadzaam gebruik te maken van een screenprotector. Het toestel beschikt over een 5.5 inch display en een intern geheugen van 16GB. Door middel van een Micro-SD geheugenkaart is het geheugen uitbreidbaar tot 128GB.

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)