Hulp nodig? Bel 0511-794520

Alcatel OneTouch Pop C7 hoesjes

Alcatel OneTouch Pop C7 hoesjes

Hoesjes voor de Alcatel Onetouch 7041X Pop C7

Bescherm je Alcatel Onetouch 7041X Pop C7 optimaal met een hoesje, case of cover. Zo bescherm je de smartphone tegen vuil, stoten en krassen. Een telefoonhoesje is dus een Must-Have voor elke smartphone. Naast de beschermende functie geeft een hoesje je meer grip over je telefoon. Kies je voor een toestel specifieke hoes dan is de hoes op maat gemaakt voor de Alcatel Onetouch Pop C7. Dit betekend dat alle knoppen en aansluitingen vrij blijven. 

Case2go biedt een uitgebreid assortiment functionele, stijlvolle en beschermende telefoonhoesjes. Voor elke telefoon zijn er verschillende typen hoezen verkrijgbaar. Kies je voor een universele telefoon hoes dan zijn deze hoesjes te gebruiken voor een groot aantal smartphones. Alle bovenstaande hoesjes zijn geschikt voor de Alcatel Onetouch Pop C7. Zo kun je kiezen uit de volgende type hoezen:

Toestel specifieke hoesjes
Een toestel specifieke hoes is een telefoonhoes die op maat is gemaakt voor de Alcatel Onetouch Pop C7. Zo blijven alle knoppen en aansluitingen vrij. Daarnaast is er een uitsparing gemaakt voor de camera. Zo kun je de smartphone functioneel blijven gebruiken terwijl deze optimaal is beschermd tegen vuil, stof en stootschade.

Sleeves
Je kunt ook kiezen voor universele sleeve. Een sleeve is een insteekhoesje waar je de telefoon na gebruik in schuift. Zowel de voor als achterkant van de telefoon is optimaal beschermd. Door de lus haal je eenvoudig de smartphone uit hoes om te gebruiken. Het nadeel van een sleeve is dat je de smartphone in zijn geheel uit de hoes moet halen om de telefoon te gebruiken. 

Specificaties & Accessoires

De Alcatel Onetouch Pop C7 is vanaf 2014 verkrijgbaar in Nederland. De afmetingen van deze Alcatel OneTouch Pop C7 zijn 141 x 71.8 x 9.9 mm. Om het display te beschermen tegen krasjes is het raadzaam gebruik te maken van een screenprotector. Het toestel beschikt over een 5.0 inch display en een intern geheugen van 4GB. Door middel van een Micro-SD geheugenkaart is het geheugen uitbreidbaar tot 32GB.

Bekijk ook : Alcatel OneTouch Pixi 3 hoesjes | Alcatel OneTouch Pop 2 hoesjes | Alcatel OneTouch Idol 2 S hoesjes

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)