Hulp nodig? Bel 0511-794520

Alcatel OneTouch Pixi 3 4.5 hoesjes

Alcatel OneTouch Pixi 3 4.5 hoesjes

Hoesjes voor de Alcatel Onetouch Pixi 3 4.5

Bescherm je Alcatel Onetouch Pixi 3 4.5 optimaal met een hoesje, case of cover. Zo bescherm je de smartphone tegen vuil, stoten en krassen. Een telefoonhoesje is dus een Must-Have voor elke smartphone. Naast de beschermende functie geeft een hoesje je meer grip over je telefoon. Kies je voor een toestel specifieke hoes dan is de hoes op maat gemaakt voor de Alcatel Onetouch Pixi 3 4.5. Dit betekend dat alle knoppen en aansluitingen vrij blijven. 

Case2go biedt een uitgebreid assortiment functionele, stijlvolle en beschermende telefoonhoesjes. Voor elke telefoon zijn er verschillende typen hoezen verkrijgbaar. Kies je voor een universele telefoon hoes dan zijn deze hoesjes te gebruiken voor een groot aantal smartphones. Alle bovenstaande hoesjes zijn geschikt voor de Alcatel Onetouch Pixi 3 4.5. Zo kun je kiezen uit de volgende type hoezen:

Toestel specifieke hoesjes
Een toestel specifieke hoes is een telefoonhoes die op maat is gemaakt voor de Alcatel Onetouch Pixi 3 4.5. Zo blijven alle knoppen en aansluitingen vrij. Daarnaast is er een uitsparing gemaakt voor de camera. Zo kun je de smartphone functioneel blijven gebruiken terwijl deze optimaal is beschermd tegen vuil, stof en stootschade.

Sleeves
Je kunt ook kiezen voor universele sleeve. Een sleeve is een insteekhoesje waar je de telefoon na gebruik in schuift. Zowel de voor als achterkant van de telefoon is optimaal beschermd. Door de lus haal je eenvoudig de smartphone uit hoes om te gebruiken. Het nadeel van een sleeve is dat je de smartphone in zijn geheel uit de hoes moet halen om de telefoon te gebruiken. Alle bovenstaande sleeves zijn geschikt voor de Alcatel OneTouch Pixi 3 4.5.

Specificaties & Accessoires

De Alcatel Onetouch Pixi 3 4.5 is vanaf Mei 2015 verkrijgbaar in Nederland. De afmetingen van deze Alcatel OneTouch Pixi 3 4.5 zijn 132.2 x 65.1 x 10 mm. Om het display te beschermen tegen krasjes is het raadzaam gebruik te maken van een screen-protector. Het toestel beschikt over een 4.5 inch display en een intern geheugen van 4GB. Door middel van een Micro-SD geheugenkaart is het geheugen uitbreidbaar tot 32GB.

Bekijk ook : Alcatel OneTouch Pop C7 hoesjes | Alcatel OneTouch Pixi 3 3.5 hoesjesAlcatel OneTouch Pixi 3 4.0 hoesjes

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)