Toshiba Encore 2 WT10-A Hoezen

0
Bescherm de Toshiba WT10-A optimaal met een goede beschermhoes. Een tablet hoes beschermt beschermt zowel de voor- als achterkant van de tablet. Zo bescherm je de Toshiba WT10-A optimaal tegen krassen en stoten.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Bescherm de Toshiba Encore 2 WT10-A optimaal met een goede beschermhoes. Alle bovenstaande tablet hoezen zijn geschikt voor de Toshiba Encore 2 WT10-A. De tablet beschikt standaard over 32GB opslag geheugen. Het geheugen is uitbreidbaar doormiddel van een Micro SD geheugenkaart. Daarnaast beschikt de Toshiba Encore 2 WT10-A over een Micro USB 2.0 aansluiting en Micro HDMI uitgang. De afmetingen van de Toshiba Encore 2 WT10-A zijn 258,9 x 175 x 8,96mm

Toshiba Encore 2 WT10-A hoes

Om de tablet optimaal te beschermen reden we je aan een tablet hoes te gebruiken. Zo voorkom je krassen en beschadigingen. Alle bovenstaande hoezen zijn geschikt voor de Toshiba Encore 2 WT10-A. Een hoes beschermt zowel de voor- als achterkant van de tablet. Hierdoor is een tablet hoes één van de belangrijkste accessoires voor jouw tablet. 

Opzoek naar een andere Toshiba tablet hoes?  Klik dan op één van de onderstaande links:
Toshiba Encore WT8 hoes

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »