Samsung Galaxy Tab 3 7.0 lite hoezen

4
Bescherm je nieuwe tablet optimaal met een Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite hoes. Alle onderstaande tablet hoezen zijn geschikt voor de Samsung Galaxy Tab 3 Lite met modelnummer(s) SM-T110, SM-T113 en SM-T116.
Lees meer
Sorteer op:

De Samsung Galaxy Tab 3 7.0 lite is een 7 inch tablet. Deze tablet is de goedkopere variant van de Samsung Galaxy Tab 7.0. De tablet is voorzien van een intern geheugen van 8GB die kan worden uitgebreid middels een micro sd kaart tot maximaal 32GB. De camera zit aan de achterzijde van de tablet. 

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 lite hoes

Om de samsung Galaxy Tab 3 7.0 lite te beschermen raden we je aan een tablet hoes te gebruiken. Alle bovenstaande tablet hoesjes zijn geschikt voor de Samsung Galaxy Tab 3 lite. Zo voorkom je beschadingen en krasjes aan je tablet. Een hoes beschermt de voor en achterkant van de tablet. Daarnaast worden alle hoeken beschermt tegen krassen en stoten. Hierdoor is een tablet hoes èèn van de belangrijkste accessoires voor jou tablet. Om de tablet goed te kunnen gebruiken zijn een aantal uitsparringen gemaakt in de tablet hoes. Zo blijft de camera aansluiting van de achterkant, de knoppen en alle aansluitingen vrij. Zo kun je je tablet functioneel blijven gebruiken, ook met tablet hoes!

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 accessoires

Om het touchscreen scherm van je tablet te beschermen kun je gebruik maken van eens screenprotector. Dit is een beschermfolie dat over het display scherm wordt geplakt. Hierdoor voorkom je krasjes op het scherm en blijft je tablet er langer als nieuw uitzien. Heb je onvoldoende geheugen? Geen probleem! De tablet beschikt namelijk over een micro sd slot waardoor het mogelijk is om het geheugen van de tablet uit te breiden tot maximaal 32GB. 

Overige

De Samsung Galaxy Tab 3 lite 7.0 hoesjes zijn geschikt voor de typenummers SM-T110,SM-T111, SM-T113 & SM-T115. De Galaxy Tab 3 Lite 7.0 heeft een afmeting van 116.4 x 193.4 x 9.7mm. Heb jij een andere samsung galaxy tab 3 tablet? Klik hieronder voor een overzicht van alle andere Galaxy Tab 3 hoesjes

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoezen
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 hoezen 
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 hoezen 

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »