Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoezen

11
Bescherm je Samsung Galaxy Tab 4 7.0 optimaal met een schokbestendige hoes.
Lees meer
Sorteer op:

De vierde generatie Samsung Galaxy Tab is vanaf mei 2014 verkrijgbaar in Nederland. Wederom heeft Samsung er voor gekozen om deze serie in 3 formaten uit te brengen namelijk de 7.0 inch, de 8.0 inch en de 10.1 inch. Het interne geheugen van de samsung Galaxy Tab 4 7.0 is 8gb of 16gb. Net als de andere Galaxy Tab 4 modellen beschikt ook de 7.0 inch over een schermresolutie van 1280x800 pixels. 

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes

Samsung heeft er voor gekozen om de afmetingen te veranderen ten opzichte van de vorige generatie. Daarom zijn de bovenstaande hoesjes alleen geschikt voor deze tablet. Een hoes voor je tablet is èèn van de belangrijkste accessoires. Een hoes zorgt er voor dat de tablet er langer als nieuw uit blijft zien. Zo beschermt een hoes de voor en achterkant de tablet en worden alle hoeken beschermt tegen vallen en stoten. De tablet moet uiteraard wel functioneel blijven, daarom zijn alle aansluitingen, knoppen en camera uitgesneden zodat de functionaliteiten gewoon kunnen worden gebruikt wanneer de hoes om de tablet zit. Ons assortiment is zo opgebouwd dat we een juiste mix tussen functionele hoesjes en unieke tablet hoesjes hebben. Zo zit er altijd een tablet hoes bij die bij jou en je tablet past!

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 accessoires

Standaard beschikt de Samsung Galaxy Tab 4 7.0 over een intern geheugen van 16GB. De tablet is echter uitgerust met een micro sd slot. Zo kan het geheugen gemakkelijk worden uitgebreid. De SM-T230 (WIFI) en de SM-T231 (3G) kunnen uitgebreid worden met maximaal 32GB. De SM-T.235 (4G) kan uitgebreid worden met maximaal 64GB. Zo heb je altijd voldoende ruimte voor al je films, muziek en video's. Naast het micro sd slot beschikt de tablet over een Micro USB aansluiting. Via deze aansluiting kan de tablet worden opgeladen. De tablet beschikt echter ook over een OTG functie. Zo kan via de micro usb aansluiting een extra usb apparaat aangesloten worden op de tablet. Denk hierbij bijvooorbeeld aan een USB Stick of externe muis of toetsenbord. Om het scherm optimaal te beschermen raden we je aan gebruik te maken van een screenprotector. Zo voorkom je krasjes en beschadigingen aan het touchscreen scherm. 

Specificaties 

De afmeting van de Samsung Galaxy Tab 4 7.0 is 107.9 x 186.9 x 9mm. De tablet weegt 276gram. Er zijn verschillende typenummer voor de Samsung Galaxy Tab 4 7.0. Zo heb je de SM-T230 (WiFi-only), SM-T231 (3G) en SM-T235( 4G). De afmetingen van deze typenummers zijn het zelfde. Alle hoesjes op deze pagina zijn daarom geschikt voor de Samsung Galaxy Tab 4 7.0.

Overige Samsung Galaxy Tab 4 hoezen

De Samsung Galaxy Tab 4 is uitgerust in de 7.0 inch, 8.0 inch en 10.1 inch. Bekijk alle andere hoezen geschikt voor de Samsung Galaxy Tab 4:

Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoezen
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 hoezen

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »