Mediapad M2 10.1 Hoezen & Covers

2
Voor de optimale bescherming is het belangrijk dat de Huawei Mediapad M2 10.1 hoes perfect aansluit bij de afmetingen van je tablet. In het onderstaande overzicht staan alle tablet hoezen die geschikt zijn voor de Mediapad M2 10.1
Lees meer
Sorteren op:

Huawei MediaPad M2 10.1 hoes

Eén van de belangrijkste accessoires voor je nieuwe tablet is een Huawei Mediapad M2 10.1 hoes. Om de Huawei M2 10.0 optimaal te beschermen tegen stoten, krassen en andere beschadigingen is een hoes of cover een onmisbare accessoire. In het bovenstaande overzicht vindt je een groot aanbod telefoon hoesjes die geschikt zijn voor de Huawei MediaPad M2. Je kunt kiezen uit verschillende hoesjes en kleuren. Een Huawei M2 hoesje heeft niet alleen een beschermde functie, maar geeft ook meer grip over de tablet. Voor de optimale bescherming is het belangrijk dat de Huawei M2 hoes perfect aansluit bij de afmetingen van de tablet. In het bovenstaande overzicht vind je alle tablet hoesjes die geschikt zijn voor de Huawei M2.

Wat mag je van ons verwachten?

Het productaanbod van Case2go bestaat uit een groot assortiment huawei tablet en telefoon hoezen om jouw toestel optimaal te kunnen beschermen. Alle hoesjes, cases & covers zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe telefoon optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet je tablet hoes niet aan je verwachting? Dan is het geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Geen geschikte hoes de Huawei Mediapad M2 10.0 kunnen vinden? Selecteer je toestel voor alle beschikbare tablet hoezen of wellicht ben je geïnteresseerd in deze vergelijkbare Huawei hoesjes:

Huawei MediaPad M2 8.0 hoesjes
Huawei Mediapad T1 7.0 hoesjes
Huawei MediaPad 10 Link hoesjes

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een Huawei Mediapad M2 hoes? 
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »