Asus Transformer Pad TF303 hoesjes

2
Bescherm je Asus Transformer Pad TF303 optimaal. Bekijk alle beschermhoesjes online.
Lees meer
Sorteer op:

De Asus Transformer Pad TF303 is een hybride tablet. Bij de tablet wordt (gratis) een toetsenbord meegeleverd. Zo verander je de Asus Transformer Pad TF303 van een tablet in een android laptop. De tablet is voorzien van een 10.1 inch scherm. De Asus Transformer Pad TF303 beschikt over 2GB werkgeheugen en een opslag capaciteit van 16GB. De tablet weegt 595 gram. De afmetingen van de Asus Transformer TF303 zijn 257.4 x 178.4 x 9.9 milimeter. Qua specificaties is de Transformer Pad TF303 de luxere versie van Asus Transformer Pad TF103. 


Asus Transformer Pad TF303 hoes

Om de Asus Transformer Pad TF303 optimaal te beschermen raden we je aan gebruik te maken van een goede tablet hoes. Alle bovenstaande tablet hoezen zijn geschikt voor de Asus Transformer Pad TF303. Met een Transformer Pad TF303 hoes voorkom je krassen en beschadigingen aan je tablet. De TF303 hoezen zijn echter alleen geschikt voor de tablet. Je kunt deze dus niet gebruiken in combinatie met het meegeleverde toetsenbord. Om het kijk en typ gemak zo aangenaam mogelijk te maken is het bij deze Transformer Pad TF303 hoesjes mogelijk om ze in landscape stand te zetten. Daarnaast zijn de universele 10 inch hoezen ook geschikt voor de Asus Transformer Pad TF303. De verstelbare hoeken maken het mogelijk om de hoes passend te maken aan bijna elke 10 inch tablet. 

Asus Tranformer Pad TF303 accessoires

De Asus Tranformer Pad TF303 beschikt over een intern geheugen van 2GB en een opslag capaciteit van 16GB. Het opslag geheugen kan uitgebreid worden doormiddel van een micro sd geheugenkaart. Het opslag geheugen is uitbreidbaar tot maximaal 64GB. Via een Micro HDMI kabel kan het beeld worden door gegeven op een tv of ander beeldscherm. 

Ben jij opzoek naar een andere Asus Transformer Pad hoes? Klik op één van de onderstaande links voor alle beschikbare hoezen:
Alle Asus Transformer Pad hoezen
Asus Transformer Pad TF103
Asus Transformer Book T100

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »