Asus Memo Pad 10 ME102a hoesjes

2
Bescherm je Asus Memo Pad 10 ME102a optimaal. Bekijk alle beschermhoesjes online.
Lees meer
Sorteer op:

De Asus MeMo Pad 10 (ME102a) is de opvolger van de Asus Memo Pad Smart. De Asus ME102 is verkrijgbaar vanaf november 2013. De Asus Memo Pad ME102a heeft een scherm display van 10.1 inch. Het display van de memo pad heeft een resolutie van 1280x800 pixels. Standaard is het opslag geheugen van de tablet 8GB of 16GB.

Asus Memo Pad 10 hoes

De Memo pad serie van Asus kent diverse modellen. Helaas zijn niet alle modellen gelijk aan elkaar qua afmetingen. Hierdoor zijn alle bovenstaande hoesjes alleen geschikt voor de Asus memo pad 10 (ME102a) Om de tablet volledig te beschermen tegen vallen en stoten wordt het gebruik van een tablet hoes aangeraden. Een tablet hoes beschermt zowel de voor als de achter kant van de tablet. Daarnaast worden de hoeken van de tablet beschermt tegen stoten en beschadigingen. Hierdoor is een hoes èèn van de belangrijkste accessoires voor jouw tablet. Voor de functionaliteit van de tablet zijn de zijn er aantal uitsparringen in de hoes gemaakt. Zo blijven alle aansluitingen vrij, blijven alle knoppen toegankelijk en is de camera aansluiting aan zowel de voor als achterkant vrij gelaten.  Hierdoor blijft de tablet functioneel ook al heb je de hoes altijd om je tablet!

Asus Memo Pad 10 accessoires

De Asus ME102 heeft een intern geheugen van 8GB of 16GB. Dit geheugen kan worden uitgebreid tot maximaal 64GB. Zo heb je altijd voldoende opslag ruimte voor al je films, foto’s en muziek.  Om het touchscreen scherm van de Memo pad 10 optimaal te beschermen raden we je aan om gebruik te maken van een screenprotector. Zo voorkom je krasjes en beschadigingen op het display scherm en blijft je tablet er langer als nieuw uitzien. 

Specificaties 

De Asus Memo Pad  ME102a heeft een afmeting van 2564x174.6x10.5mm. Het gewicht van de tablet is 522 gram. Het typenummer van deze tablet is ME102A-1B024A.

Overige

De Asus Memo Pad 10 is verkrijgbaar in verschillende modellen.  Alle overige hoezen voor de Asus Memo pad modellen vind je hier:

Asus Memo Pad 10 Smart
Asus Memo Pad FHD 10 
Asus Memo Pad HD 7

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »