iPad Mini (2012) Hoezen & Covers

2
Voor de optimale bescherming is het belangrijk dat de iPad Mini 1 hoes perfect aansluit bij de afmetingen van je tablet. In het onderstaande overzicht staan alle tablet hoezen die geschikt zijn voor de iPad Mini 1.
Lees meer
Sorteren op:

Bescherm je nieuwe tablet optimaal met een iPad Mini 1 hoes. De Ipad Mini beschikt over een 7.9 inch IPS LCD display. Deze tablet kan echter niet gezien worden als een kleinere versie van de Ipad 3 of Ipad 4. De Ipad Mini beschikt namelijk over dezelfde resolutie als de tweede generatie Ipad (Ipad 2) en niet over een Retina display.

Ipad Mini 1 hoes

Om je Ipad Mini optimaal te beschermen wordt een goede beschermhoes aangeraden. Een hoesje voor jouw tablet is èèn van de belangrijkste accessoires. Hierdoor bescherm je de Ipad Mini optimaal en voorkom je krassen en beschadigingen. Bovenstaande hoesjes beschermen zowel de voor als de achter kant van de tablet. Alle aansluitingen van de Ipad Mini blijven vrij. Zo kan de hoes altijd om de tablet heen blijven. Het assortiment van case2go bestaat uit zowel functionele beschermhoesjes als unieke tablet hoesjes. Zo zit er altijd een hoes bij die perfect aansluit bij jouw tablet!

Ipad Mini 360 graden draaibare hoes

Voor de Ipad Mini 360 graden draaibare hoesjes is er een ruim assortiment beschikbaar. Zo kan de Ipad Mini 360 graden draaibare hoes gebruikt worden als standaard om het kijk en typ gemak te vergroten. De voorzijde van de Ipad Mini 360 graden draaibare hoes wordt doormiddel van een elastieken band vastgemaakt aan de tablet. Deze hoes is geschikt voor de Ipad Mini en Ipad Mini met Retina.

Ipad Mini hoes met toetsenbord

De Ipad Mini bluetooth toetsenbord hoes kan worden gebruikt als standaard om het kijk & typ gemak te vergroten. Deze tablet hoes is voorzien van een bluetooth 3.0 siliconen toetsenbord. Zo wordt het nog makkelijker om te werken op je tablet. De bluetooth verbinding werkt tot ongeveer 10 meter afstand. De oplaadbare lithium batterij van de Ipad Mini hoes met bluetooth toetsenbord werkt ongeveer 24 tot 30 uur. Daarnaast is dit een zeer stijlvolle hoes met toetsenbord voor de Ipad Mini.

Ipad Mini met Retina

De Ipad Mini met Retina hoesjes zijn niet alleen voor de Ipad Mini 2 met Retina te gebruiken. Deze tablet heeft dezelfde afmetingen als de Ipad Mini. Deze hoesjes zijn geschikt voor de Ipad mini en de Ipad mini met Retina.

Afmetingen Ipad Mini(2)

De afmetingen van de Ipad Mini zijn 200x134.7x7.5mm en weegt 331 gram.

De afmetingen van de Ipad Mini met Retina zijn 200x134,7x7,5 mm en weegt 341 gram.

Ipad Mini accessoires

Maak het werken op de Ipad Mini nog makkelijker door het gebruik van accessoires. Om het touchscreen scherm van je Ipad optimaal te beschermen raden wij het gebruik van een Ipad Mini screenprotector aan. Zo voorkomt u krasjes op het scherm. De beschermfolie heeft geen invloed op de gevoeligheid van het touchscreen. Daarnaast heeft Case2go een groot assortiment Ipad Mini accessoires zoals Ipad usb kabelsusb laders en stylus pennen. Klik hier voor een overzicht van alle tablet accessoires.

Zie ook:

Ipad 2 hoes
Ipad 3 hoes
Ipad 4 hoes
Ipad Air hoes

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een iPad Mini 1 hoes ? Neem dan contact met ons op.

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »