iPad Mini 2 Hoezen & Covers

2
Voor de optimale bescherming is het belangrijk dat de iPad Mini 2 hoes perfect aansluit bij de afmetingen van je tablet. In het onderstaande overzicht staan alle tablet hoezen die geschikt zijn voor de iPad Mini 2.
Lees meer
Sorteren op:

Een iPad Mini 2 hoes is één van de belangrijkste accessoires voor je iPad. Bescherm je Ipad Mini 2 retina optimaal met een goede bescherm hoes. Een hoes beschermt zowel de voor- als achterkant van de tablet. Hierdoor is de tablet beschermd tegen schokken, krassen en beschadigingen. Bijna elke tablet heeft een ander formaat, het is daarom belangrijk om een hoes aan te schaffen die perfect aansluit bij het formaat van jouw tablet. Alle bovenstaande hoezen zijn op maat gemaakt voor de Ipad Mini 2 retina. Zo weet je zeker dat je tablet optimaal is beschermd!

Ipad Mini Retina hoes

Alle bovenstaande Ipad Mini retina hoesjes zijn op maat gemaakt voor deze tablet. Zo weet je zeker dat de Ipad Mini retina stevig in de hoes blijft zitten. Alle knoppen en aansluitingen blijven vrij zodat je de Ipad Mini retina kan blijven gebruiken zoals je gewend bent. Ook tijdens het opladen kan de hoes gewoon om de tablet blijven zitten. Beschermhoezen voor de Ipad Mini retina zijn er in verschillende kleuren en maten. Naast de standaard kleuren zijn er ook hoesjes verkrijgbaar met een unieke print. Hierdoor is een tablet hoes niet alleen een belangrijke, maar ook een hippe accessoire! In een aantal hoezen zit een plastic omhulsel waar de Ipad Mini in vast geklikt kan worden. Zo zijn alle hoeken extra beschermd tegen vallen en stoten.

Beschermende accessoires

Om het touchscreen scherm van je Ipad Mini 2 optimaal te beschermen raden we het gebruik van een Ipad Mini retina screenprotector aan. Dit is een beschermfolio dat op het touchscreen scherm wordt geplakt. Zo voorkom je krassen en beschadigingen aan het scherm. De screenprotector is gemakkelijk aan te brengen en laat geen lijmresten achter. 


Ben je opzoek naar een Ipad model? Klik dan op één van de onderstaande links:

Ipad Mini hoes
Ipad Air hoes
Alle iPad hoezen

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een iPad Mini 2 hoes ? Neem dan contact met ons op.

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »